МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Головним Управлінням Держпродспоживслужби у Вінницькій області проведено комісійні перевірки закладів освіти Мурованокуриловецької територіальної громади

Дата: 25.04.2024 15:32
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

На виконання розпорядження КМУ від 27.10.3023 №990-р “Про схвалення Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року та затвердження операційного плану заходів з її реалізації у 2023-2024 роках” та з метою попередження виникнення випадків та спалахів гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь в організованих дитячих колективах, 24 квітня 2024 року спеціалісти Могилів-Подільського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області спільно з фахівцями Мурованокуриловецького відділу освіти провели комісійні перевірки закладів освіти Мурованокуриловецької територіальної громади.

Під час комісійних обстежень фахівці особливу увагу звертали на матеріально-технічне забезпечення харчоблоків, оснащення достатньою кількістю холодильного та технологічного обладнання, кухонним та столовим посудом, засобами вимірювання, кухонним інвентарем. Перевіряли наявність миючих та дезінфікуючих засобів, сертифікатів якості та інструкції з використання; ведення медичної документації з організації харчування; дотримання інструкції з миття столового та кухонного посуду; дотримання правил особистої гігієни працівниками харчоблоків.

Також фахівці перевіряли дотримання погоджених примірних 4-тижневих сезонних меню відповідно до вимог постанови КМУ №305 від 24.03.2021 “Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку”, правила товарного сусідства, терміни та умови зберігання продуктів харчування та відповідні супровідні документи.

В ході обстеження проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з працівниками закладів освіти, обговорено проблемні питання та можливості їх вирішення.

Із сайту ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних