МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Юрій Яцук відзначив подяками українських добровольців

Дата: 14.03.2024 11:28
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Українські добровольці – це символ героїзму, патріотизму та відваги. Сьогодні начальник районної військової адміністрації Юрій Яцук разом зі своїм заступником Володимиром Рубанським привітав військовослужбовців з територіальних громад району з Днем українського добровольця та відзначили їх вагомий внесок у зміцненні суверенітету та захисту держави.

Від імені начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова та від себе особисто очільник району привітав добровольців та вручив подяки за особисту мужність, патріотизм, самовіддане служіння українському народові виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди Дня українського добровольця.

Від Мурованокуриловецької громади таку Подяку отримала Книжник Ірина Валеріївна, бойовий медик Медичного добровольчого батальйоу "Госпітальєри", учасник бойових дій.

«Кожен з нас — доброволець: це ті, хто поповнив ряди ЗСУ, хто став до лав територіальної оборони, хто всіляко допомагає захисникам, кожна людина, яка залишилася в Україні та працює на своєму фронті. Це і медики, і волонтери, і рятувальники, і вчителі, і аграрії, і представники бізнесу, і працівники комунальної сфери, і сфери харчування та побуту тощо. Бо без тилу й нашої з вами допомоги військовим було б дуже складно. Дякуємо кожному хто робить свій внесок у Перемогу!» - зазначив Юрій Яцук.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих героїв-добровольців, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Вони назавжди залишаться в нашій пам’яті.

Слава Україні!

Слава Українським Добровольцям!

Слава ЗСУ!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних