МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Звіт депутата Мурованокуриловецької селищної ради 8 скликання від ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “УКРАЇНСЬКА СТРАТЕГІЯ ГРОЙСМАНА” Николайчук Наталії Василівни про свою роботу за 2023 рік

Дата: 07.02.2024 11:55
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Я,    Николайчук Наталія,     депутат     Мурованокуриловецької селищної    ради VIII скликання з квітня місяця 2023 року, член постійної депутатської комісії з питань освіти, культури,спорту,духовного відродження , молодіжної політики, охорони здоров’я, материнства, дитинства та соціального захисту,прав людини,

 законності, депутатської діяльності, етики,регламенту, звітую про свою депутатську діяльність у 2023 році перед своїми виборцями та мешканцями  Мурованокуриловецької територіальної громади.

Свої депутатські повноваження здійснюю  на основі вимог, передбачених Конституцією України, законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеве самоврядування в Україні».

    Протягом даного періоду відвідала  9 сесій( із загальної кількості 13).  Приймала активну участь в обговоренні питань,що були винесені на сесію селищної ради. Виступала по питанню діяльності закладів культури нашої громади.

   Відвідала  4 засідань постійної комісії із загальної кількості 7.Було розглянуто 28 питань.

  При ухвалені рішень керувалася загальними інтересами громади в цілому ,опиралася на своє ставлення до розвитку громади, на інтереси якомога більшості людей, громадську думку та потреби громади. Для виконування доручення виборців у межах своїх повноважень, за основу брала до уваги інтереси майбутнього, культурного ,соціального та економічного розвитку громади, дотримувалась правил депутатської етики.

 Проводжу роз’яснювальну роботу щодо тих питань, які розглядались на сесіях протягом року,працюю над вирішенням актуальних питань виборців.

   

Письмових звернень та скарг від виборців за даний період не надходило. Були усні звернення щодо  пільгових виплат учасникам бойових дій. Всі питання мають позитивне рішення.

 Часто людям, особливо одиноким, літнім потрібні підтримка, уважне ставлення . Тому, вислуховувала, щось радила, вирішувала в межах своїх повноважень, іноді з’ясовується, що їм потрібно було просто з кимось поговорити…

    Активно співпрацюю зі старостою Попелюхівського старостинського округу Поповою М. та керівником ФГ «Велес Віта», депутатом Вінницької обласної Ради – Струсевичем П.

 Проведено декілька суботників на кладовищіі с.Попелюхи( прибирання, побілка паркану) приведення до ладу паркової зони в центрі села Попелюхи, Біляни. Впроваджую гарну традицію вітати своїх виборців з ювілеями та визначними датами.

  На жаль, війна внесла свої корективи у наше повсякденне життя та я, як депутат селищної  ради, з перших днів війни разом з іншими жителями нашої громади  передавали військовослужбовцям з різних підрозділів ЗСУ продукти харчування, засоби гігієни, устілки для взуття, продукти швидкого приготування, овочі. Організувала колективне плетіння маскувальних сіток жінками нашої громади. Щиро дякую за фінансову підтримку  директору ФГ «Велес Віта»  - Струсевичу П.П.

Воює не тільки зброя – воює український дух, який неможливо здолати! Перемога за нами!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних