МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

З ініціативи селищного голови Галини Цибульської депутати зібрались на 46-ту позачергову сесію селищної ради

Дата: 24.11.2023 12:43
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

З ініціативи селищного голови Галини Цибульської 24 листопада 2023 року відбулась 46-та позачергова сесія селищної ради восьмого скликання

На сесійному засіданні було присутніх 16 депутатів з 25 обраних. В роботі сесії взяли участь начальники відділів, управлінь та виконавчих органів селищної ради та представники медіа.

Перед початком сесії депутати селищної ради вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх українців, які загинули через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Депутати розглянули 13 питань порядку денного сесії, зокрема заслухали інформацію голови Мурованокуриловецької селищної територіальної виборчої комісії Стозуб Тетяни Василівни про визнання Коваленко Ольги Анатоліївни як обраного депутата Мурованокуриловецької селищної ради 8 скликання; звіт директора комунального підприємства “Розвиток” Якимлюка Михайла Петровича про фінансово-господарську діяльність підприємства.

На пленарному засіданні депутати внесли зміни до Програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки об'єктів усіх форм власності, розвитку  інфраструктури підрозділу пожежної охорони на території Мурованокуриловецької селищної ради на 2021-2025 роки в новій редакції; до рішення 33 сесії селищної ради 8 скликання від 20 грудня 2022 року №2368 “Про бюджет Мурованокуриловецької селищної територіальної громади на 2023 рік” (зі змінами); у складі постійної комісії селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, комунальної власності, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту.

Також депутатським корпусом прийнято рішення про створення Резервного фонду Мурованокуриловецької селищної територіальної громади, про Бюджетний регламент Мурованокуриловецької селищної ради,  затвердження Порядку використання коштів резервного фонду, припинення юридичної особи - комунального підприємства “Снітківська місцева пожежна команда” шляхом ліквідації та ін.

Заслухавши доповіді головного спеціаліста відділу земельних ресурсів селищної ради Марінової Тетяни Григорівни, на пленарному засіданні прийнято 4 рішення по земельних питаннях:

- про  надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки природно-заповідного фонду, парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення “Жван” на території Мурованокуриловецької селищної ради;

- про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Демиду С.Г.;

- про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб, набуття права (оренди) якої пропонується здійснити на конкурентних засадах;

- про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та  передачу їх у власність.

Прийняті рішення пленарного засідання 46-ї (позачергової) сесії селищної ради будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки, визначені Законом України “Про доступ до публічної інформації” в розділі Рішення селищної ради 8 скликання. 46 (позачергова) сесія”.

 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

 та зв’язків з засобами масової інформації

 селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

 Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних