МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

У громаді відзначили Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 10.11.2023 10:49
Кількість переглядів: 48

 

Фото без опису

9 листопада 2023 року з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбулись заходи, де привітали представників мистецької сфери Мурованокуриловеччини.

Культура Мурованокуриловецької селищної територіальної громади — має багатий спадок, який розвивається попри виклики воєнної сучасності, утримуючи 13 сільських БК, 13 сільських клубів, Центр культури та дозвілля,  18 бібліотек, мистецьку школу та краєзнавчий музей ім. Ф.Коновалюка, які продовжують надавати своїм відвідувачам різноманітні культурно-просвітницькі послуги.

За словами очільниці громади Галини Цибульської, працівників культурної сфери роблять внесок не лише у розвиток галузі та виховання майбутнього України, а й у Перемогу нашої держави над російським агрессором, долучаючись до плетіння маскувальних сіток, надають благодійну допомогу продуктами харчування для наших захисників на фронт та військових госпіталів.

«Усі ви – справжні, харизматичні, світлі й талановиті люди, яка люблять свою справу й гостро відчувають усі події сьогодення. Будь-яка реальність навколо, особисті переживання надихають вас на створення шедеврів, які захоплюють серця. Поруч із творчістю під час війни наші митці мужньо та надійно тримають і гуманітарний фронт. Плетуть маскувальні сітки, підтримують вимушених переселенців, допомагають українським захисникам, відправляючи на фронт продукти харчування, смачну домашню випічку, а також для наших поранених бійців в військові госпіталі, влаштовують  благодійні концерти, мистецькі акції, роблять надможливе, аби наблизити нашу Перемогу», - зазначила  селищний голова Галина Цибульська.

За відданість роботі, професіоналізм та значний внесок у розвиток культури й мистецтва громади Почесною грамотою Вінницької обласної військової адміністрації нагороджено завідуючу Дерешівської сільської бібліотеки Таїсу Липецьку.

Тож щиро дякуємо працівникам культури та майстрам народного мистецтва за натхненну працю на користь нашої громади та рідної України. Ваші вміння — це потужна зброя!

Разом до Перемоги! 

Відділ організаційної роботи та зв’язків

з засобами масової інформації селищної ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних