A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, обгрунтування розміру бюджетних призначень, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 14.11.2023 09:16
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

1. Найменування замовника - Мурованокуриловецька селищна рада;

Місцезнаходження замовника – вул. Соборна, 45 смт Муровані Курилівці, Вінницька область, 23400.

ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань – 04325974;

Категорія замовника – органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої ст.2 Закону (п.1 ч.4 ст.2 Закону).

2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Флагштоки та державні прапори України  (Код ДК 021:2015: 35820000-8 - Допоміжне екіпірування).

3. Розмір бюджетного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі:

100000.00 гривень.

4. Код економічної класифікації видатків бюджету (для бюджетних коштів): 2210.

5. Вид закупівлі – відкриті торги (з особливостями);

орієнтовний початок проведення – листопад 2023 року.

Фінансування закупівлі здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету.

 

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ

(інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі)[1]

Предмет закупівлі: Флагштоки та державні прапори України.

(ДК 021:201535820000-8 Допоміжне екіпірування)

 

№ з/п

Найменування

Од. виміру

Кількість

1

Флагшток з навершнею тризуб

Шт.

15

2

Державний прапор України вуличний звичайний двосторонній  (нейлон), розміром 0,8Х1,2 м

Шт.

15

            Характеристики

           Флагшток:

Флагшток повинен бути виготовлений відповідно до європейських стандартів, оснащений зовнішньою системою підйому прапора на роликах з тросом виконані з через люверси у прапорі.

Флагштоки виконані з нержавіючої сталі. Гарантія на флагшток складає 5 років.

Кріплення флагштока:

Флагшток комплектується спеціальною анкерною регульованою закладкою, яка забезпечує простий та зручний монтаж, дає змогу встановити флагшток без застосування спецтехніки та наявного досвіду  у робітників;

або нижня трубка бетонується на глибині 50 см під землею. Верхня трубка, з закріпленим на ній прапором, входить в нижню на 50 см та фіксується.

Технічна характеристика флагштока:

- висота щогли флагштока – 3 м
- матеріал щогли – нержавіюча сталь
- зовнішній вигляд – дзеркальне срібло
- діаметр щогли – Ø50 мм
- декоративне навершя: тризуб, колір срібло
- система кріплення флагштока: анкерна регульована закладна (в комплекті), або  нижня трубка, що бетонується на глибині 50 см під землею (в комплекті). 

 - зовнішня система підйому прапора: на роликах з тросом виконані з нержавіючої сталі через люверси у прапорі.

Державний прапор України вуличний:

Розмір 0,8Х1,2 метри;

Матеріал: нейлон, двосторонній.

Фурнітура: корсажна стрічка, напівкільце, карабін, люверси.

      Товар (в тому числі матеріали, з яких він виготовлений, комплектуючі) щодо показників якості повинен відповідати загальнообов’язковим вимогам, нормам і правилам, встановленим на території України до даної категорії товарів, що є предметом Закупівлі.

     Товар на день постачання повинен бути новим, раніше не використовуваним, не мати внутрішніх та зовнішніх пошкоджень, слідів корозії, іржі тощо, усі механізми повинні бути справними.

Цінова пропозиція Учасника повинна враховувати всі витрати на транспортування, навантаження та розвантаження, страхування, сплату податків (інших обов’язкових платежів, зборів), пакування та інших витрат що пов’язані з предметом закупівлі.

    Товар повинен постачатися в упаковці яка повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні усіма видами транспорту.

   Учасник відповідає за одержання всіх необхідних документів, сертифікатів (паспортів) якості на товар, який пропонується постачати за Договором, та інших документів, пов’язаних із поданням тендерної документації, та самостійно несе всі витрати на їх отримання. Витрати Учасника, пов'язані з підготовкою та поданням тендерної пропозиції не відшкодовуються (в тому числі і у разі відміни торгів чи визнання торгів такими, що не відбулися).

   Місце поставки: 23400, Україна, Вінницька область, смт Муровані Курилівці, вул. Соборна, буд 45.

Товар може бути поставлено в повному обсязі (відповідно до заявки Замовника).

Поставка Товару повинна здійснюватись Постачальником не пізніше 5 (п’ятого) робочого дня з дати одержання відповідної заявки Замовника.

Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі виходячи зі специфіки предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації (у разі потреби – планам, кресленням, малюнкам чи опису предмета закупівлі) та іншим вимогам до предмету закупівлі, що містяться в тендерній документації та цьому додатку.

 «У місцях, де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент». Таким чином, вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

«Якщо Учасником пропонується еквівалент товару до того, що вимагається Замовником, додатково у складі тендерної пропозиції Учасник надає таблицю, складену в довільні формі, яка у порівняльному вигляді містить відомості щодо основних технічних та якісних характеристик товару, що вимагається Замовником до основних технічних та якісних характеристик еквівалентного товару, що пропонується Учасником. При цьому якість запропонованого еквівалента товару має відповідати якості, що заявлена в технічній специфікації Замовника. Таблиця повинна містити точну назву товару, яка пропонується учасником. У випадку, якщо учасником буде зазначено назву товару, яка буде містити словосполучення «або еквівалент» (наприклад, автомобіль Renault Duster, або еквівалент), тендерна пропозиція такого учасника вважається як така, що не відповідає умовам технічної специфікації».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних