МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

21 вересня - Міжнародний день миру

Дата: 21.09.2023 06:00
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Міжнародний день миру відзначають у всьому світі 21 вересня із 1982 року за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН як день всесвітньої відмови від насильства і вогню. У цей день ООН закликає всі країни зупинити воєнні дії хоча б на 24 години. Невід’ємною процедурою початку святкових заходів у всьому світі слугує символічний «Дзвін миру». Цей дзвін був відлитий з монет, які зібрали діти з 60 країн світу. На ньому є напис: «Хай живе загальний мир у всьому світі». У межах церемонії, яка триває приблизно 15 хвилин, обов’язковою є хвилина мовчання в пам’ять про тих, хто загинув у військових конфліктах.

Ще донедавна для всіх українців мир був повсякденною реальністю. Миролюбні українці ніколи не бажали війни і завжди виступають за мир і спокій на Землі. Але розв’язана північним сусідом війна, страх та насилля не просто лякають і знищують, а й унеможливлюють розвиток України та багатьох інших держав світу. Мир став, як ніколи, найбільшою цінністю та мрією кожного українця.

У цей непростий час зичимо усім українцям мирного неба, оскільки воно відкриває перед людством перспективи, не зводячи їх до боротьби за виживання! Нехай навіть тінь зла не торкнеться ваших домівок, нехай над головою синіє мирне небо, без ворожих ракет. Бажаємо всім нових відкриттів, які зупинять біди, хвороби і катаклізми, щоб щасливо зростали діти й не бачили жаху війни! Бажаємо творити добро у кожній сфері діяльності, адже це наша країна, наша земля – нам з вами тут жити! Нехай ваше життя буде красивим, яскравим і спокійним.

 Нехай  мир супроводжує в усьому. Бережіть себе і близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних