МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Про роботу відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/ проживання с. Михайлівці

Дата: 11.09.2023 11:42
Кількість переглядів: 1225

Фото без опису

Відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/ проживання с. Михайлівці відкрито в 2010 році в приміщенні  першого поверху  колишньої Михайловецької дільничої лікарні.

У відділенні проживають люди похилого віку, інваліди (жителі нашої громади і внутрішньо переміщені особи з Донецької області). У більшості проживаючих є діти, родина, які  з різних причин не мають змоги опікуватися своїми рідними.   

       Адміністрацією та працівниками закладу постійно проводиться робота з покращення матеріальної бази, створення комфортних умов проживання. Протягом останніх двох років за рахунок коштів місцевого бюджету, за сприяння народного депутата Лариси Білозір  проведено ремонт кімнат, їдальні, закуплено ліжка, приліжкові тумбочки, диванчики для відпочинку, побутову техніку, радіоприймачі, ковдри, білизну, зроблено парове опалення, огороджено територію, облаштовано тимчасове укриття.

      На випадок відключення електроенергії  установа забезпечена  генератором, який дає змогу  підтримувати  стабільну роботу закладу. На території  висаджено садок, облаштовані місця для відпочинку.

Проживаючі забезпечені якісним та збалансованим  чотирьохразовим харчуванням.

 Значну допомогу в забезпеченні закладу  продуктами харчування надають  наші аграрії – Огірчук Л.В., Гуменюк Є.М., Струсевич П.П., Чорний О.М. , Українець С.Б. та інші. Завдяки їхній підтримці, а також підтримці небайдужих жителів громади та працівників закладу. 

Благодійні організації передали безкоштовно засоби гігієни, візки, ходунки, побутову техніку, матраци, розкладушки. 

        За сприяння керівництва громади, народного депутата Лариси Білозір, релігійних організацій на новорічні та релігійні свята проживаючі отримують подарунки(солодощі).

Працівники культури з смт Муровані Курилівці, сіл Рівне, Бахтин, Михайлівці  відвідують наш заклад     з концертними програмами і  дарують нашим підопічним  можливість почути гарну українську пісню та дотепні жарти. Проживаючі  з задоволення долучаються  і співають разом  з ними. Такі зустрічі позитивно впливать  на їх самопочуття.

Надання послуг людям похилого віку, а  особливо людям з обмеженими фізичними можливостями потребує багато сил, розуміння та співчуття.

Колектив закладу докладає зусилля та робить все можливе для того щоб забезпечити комфортне проживання.

Разом з тим,  в закладі є над чим працювати. Необхідно провести роботи по благоустрою території, поточний ремонт підсобних будівель, будівництво альтернативного водопроводу.

Працівники  закладу постійно удосконалюють свої знання , адже нерідко їм треба  бути і доглядальницею, і психологом, і порадником і по можливості замінити хоча б частково рідних людей.

Навіть самі комфортні умови і обслуговування не замінять родинного тепла, якого так не вистачає нашим проживаючим.  Якщо не маєте змоги доглядати своїх рідних, то хоча б частіше їх провідуйте, даруйте їм тепло своїх сердець.

 

Сергій Кушнір,

директор КЗ Центр надання соціальних послуг

Мурованокуриловецької селищної ради

 

Фото без опису Фото без опису

 Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних