МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Стихійні сміттєзвалища - показники нашої з вами культури, ставлення до нашого спільного дому

Дата: 07.08.2023 15:34
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

За кожної зручної нагоди більшість з нас радо скаржиться на поганий благоустрій селища, обговорює те, що у нас брудно і негарно, не помічаючи, що смітники створюємо самі.

Напевно в менталітеті жителів громади впевненість в тому, що все що знаходиться за межами їхнього житла, можна з легкістю перетворювати на суцільний смітник.

Адже сьогодні смітники і стихійні звалища стали, на превеликий жаль, невід’ємними атрибутами околиць та вулиць населених пунктів громади та селища. Стихійними сміттєзвалищами вже нікого не здивуєш, вони якось непомітно перетворилися у своєрідний культурний пласт епохи, “довгограючу” проблему.

Селищний голова Галина Цибульська неодноразово на хвилях місцевого радіомовлення, на офіційному вебсайті селищної ради зверталась до жителів селища та й всієї громади про дбайливе та поважне ставлення до навколишнього середовища, наших населених пунктів, цивілізованого поводження з сміттям, дотримання правил благоустрою.

Але, нажаль, маємо сумну картину.

03.08.2023 року працівники КП Мурованокуриловецький водоканал” навели лад біля всіх сміттєвих майданчиків, які є в селищі. Що ми бачимо сьогодні? Знову гори сміття, яке знаходиться поза сміттєвими баками, а це пакети, коробки, рослини і т.д.

А як же ми відносимось до праці тих людей, які постійно, в 35-ти градусну спеку, прибирають все це?

Дивлячись на гори побутового сміття, порожніх пластикових пляшок, гілля, будівельних відходів стає не просто прикро, - стає страшно, бо це вже не стільки питання благоустрою, скільки майбутнє нашого довкілля!

      Сподіваємося, що мешканці територіальної громади стануть більш свідомими, стане менше таких горе-господарів, які засмічують довкілля. Спільними зусиллями жителів громади  та влади ми зможемо подолати проблему забруднення території.

Шановні мешканці громади!

Допоки кожен з нас не зрозуміє необхідності цивілізованого поводження з  відходами, не поставить в уяві чіткий бар’єр, який не дозволятиме викидати сміття під чужий двір чи просто на вулицю, доти і будуть процвітати стихійні звалища, як показники нашої з вами культури, ставлення до нашого спільного дому.

Закликаємо всіх спільно підтримувати лад у нашій громаді.

Селищна рада

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних