A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Маємо й надалі працювати так само злагоджено і в єдності заради Перемоги! - Сергій Борзов під час засідання Координаційної ради місцевого самоврядування

Дата: 21.03.2023 14:28
Кількість переглядів: 63

21 березня відбулось засідання Координаційної ради місцевого самоврядування при голові обласної Ради.

У нараді взяли участь Начальник ОВА Сергій Борзов, голова обласної Ради Вячеслав Соколовий та Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Також долучилися керівники профільних комісій та департаментів, керівництво Громадської ради, представники координаційної ради з питань молодіжної політики.

Під час засідання присутні підбили підсумки виконання Програми економічного та соціального розвитку області за 2022 рік, а також окреслили стратегічні цілі соціально-економічного розвитку регіону в 2023 році.

Звертаючись до присутніх, Сергій Борзов подякував за командну роботу, згуртованість та єдність.

«Торік ми спільно змогли за лічені години організувати систему розміщення осіб, які рятувалися із зон активних бойових дій. Усі 63 громади прийняли переселенців, тому нам вдалося не допустити перевантаження обласного центру», - зазначив очільник області.

Він також зауважив, що хоч на Вінниччині не велись активні бойові дії, регіон неодноразово потрапляв під обстріли та зазнавав руйнувань критичної інфраструктури.

«Ми вистояли зиму. Проте війна ще триває. Маємо продовжувати спільну роботу з посилення енергетичної спроможності громад та інтегрування внутрішньо переміщених осіб, системно допомагати військовим та їхнім сім’ям. Маємо й надалі  працювати так само злагоджено і в єдності заради Перемоги!» - підкреслив Сергій Борзов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.