A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Мурованокуриловецька селищна рада оголошує конкурс для визначення перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі громади

Дата: 27.02.2023 09:11
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

Конкурс з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Мурованокуриловецької селищної територіальної громади проводиться відповідно до статті 43 Закону України “Про автомобільний транспорт”,  постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. № 1081 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування ” та рішення виконавчого комітету Мурованокуриловецької  селищної   ради  від 22.02.2022  №21  «Про  оголошення   конкурсу   для перевезення

пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Мурованокуриловецької селищної територіальної громади».

 

                                                                Перелік об’єктів конкурсу

на автобусні маршрути загального користування, що не виходять за межі

Мурованокуриловецької селищної територіальної громади

 

№ з/п

Назва маршруту

Протяжність маршруту,

км

Номери рейсів

Час відправлення/

прибуття з початкового

пункту

Час

прибуття/

відправлення з кінцевого

пункту

Періодичність виконання рейсів

Режим

 руху

Додаткові умови, кількість необхідних автобусів,

кількість/

резерв

1.

смт Муровані Курилівці- с.Дружба-с.Рівне                   

13

350

6-20

10-30

 

7-30

11-40

Щодня, крім неділі

звичайний

1/1

2.

смт Муровані Курилівці-

с.Михайлівці ч/з с.Кривохиженці

 

39

347

9-15

14-40

 

10-15

15-50

 

щодня

звичайний

1/1

3.

смт Муровані Курилівці-

с.Привітне ч/з с.Вищеольчедаїв

 

43

348

6-20

12-30

7-00

13-15

Пн., ср., сб.

звичайний

1/1

 

Документи на конкурс приймаються до 30 березня  2023 р.

 

 Умови

конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території  Мурованокуриловецької селищної територіальної громади

І.  Загальні положення

1. Умови конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території  Мурованокуриловецької селищної територіальної громади (далі - Умови), розроблено відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт»,  Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України  від 03 грудня 2008 року № 1081  (Далі – Порядок проведення конкурсу), Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 року № 176, Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 12 квітня 2007 року № 285, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14 травня 2007 року за № 499/13766, і визначають умови перевезень пасажирів, які повинні виконувати автомобільні перевізники, визначені переможцями на відповідному об’єкті конкурсу.

2. Терміни в цих Умовах вживаються у значенні, наведеному в законодавстві у сфері автомобільного транспорту.

3. Організатором проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території  Мурованокуриловецької селищної територіальної громади є Мурованокуриловецька  селищна рада (далі – Організатор), яка приймає рішення щодо проведення конкурсів, укладає договори на перевезення пасажирів автомобільним транспортом,  контролює  їх  виконання.

4. Метою проведення конкурсу є створення конкурентного  середовища, визначення на конкурсних засадах автомобільних перевізників, здатних забезпечувати належну якість обслуговування перевезень пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, дотримання вимог законодавства України на автомобільному транспорті.

5. Визначення перевізника на автобусному маршруті здійснюється виключно на конкурсних засадах. Конкурс є відкритим для всіх претендентів. Рішення щодо проведення конкурсу приймає  Організатор. Для підготовки та проведення конкурсу Організатор утворює конкурсний комітет для організації та проведення в Мурованокуриловецькій селищній територіальній громаді конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Мурованокуриловецької селищної територіальної громади (далі - конкурсний комітет). Положення про нього  та персональний склад конкурсного комітету затверджується розпорядженням голови Мурованокуриловецької  селищної ради.

Організатор  і конкурсний комітет під час  підготовки та  проведення конкурсів  з визначення автомобільних перевізників керується постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування».
        6. Ці Умови є обов’язковими для виконання членами конкурсного комітету та перевізниками-претендентами.

ІІ. Об’єкти конкурсу

1. Об’єктом конкурсу є приміські автобусні маршрути (сукупність оборотних рейсів)  загального користування, що не виходять за межі території Мурованокуриловецької селищної територіальної громади.

2. Об’єктами конкурсу можуть бути тільки маршрути із затвердженими паспортами.

ІІІ. Умови перевезень

1. Обґрунтована структура парку автобусів, що працюватимуть на маршруті загального користування, має   відповідати таким критеріям:

1) для забезпечення належної якості та безпеки перевезень пасажирів, згідно з Порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженим наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 12 квітня 2007 року № 285, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14 травня 2007 року за  № 499/13766,  на  приміських маршрутах  -  автобуси категорій  М2 класу А та В, категорії М3 класу А,В та І, ІІ,ІІІ;

           2) рухомий склад, що пропонується перевізником-претендентом для перевезення пасажирів на маршрутах, повинен за технічними та екологічними  показниками (токсичність (вміст СО2) - до 3 %), димність – до 40 %), пасажиромісткістю відповідати вимогам чинного законодавства у сфері автомобільного транспорту;

           3) на кожному об'єкті конкурсу, який включає приміські автобусні маршрути загального користування, забезпечується робота не менш як одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

2. Для участі у конкурсі перевізник-претендент повинен мати достатню кількість транспортних засобів для виконання перевезень та наявність резерву автобусів (у кількості не менше нормативу (10% для автобусів приміського сполучення) для заміни рухомого складу в разі виходу техніки з ладу.

Автотранспортні засоби, які перебувають у резерві перевізників-претендентів, повинні бути не нижчими за показниками категорії, класу, комфортності за основні автотранспортні засоби, що пропонуються для обслуговування маршруту.

3. Перевезення пасажирів на маршрутах здійснюються відповідно до державних соціальних нормативів у сфері транспортного обслуговування населення.

4. Перевізники зобов’язані здійснювати пільгові перевезення пасажирів згідно з чинним законодавством України.

5. Автомобільний перевізник - переможець конкурсу самостійно забезпечує перевезення пасажирів на маршруті, що був об’єктом конкурсу.

6. Відповідно до вимог статті 44 Закону України «Про автомобільний транспорт» у разі відсутності в перевізників-претендентів автобусів,  що відповідають   умовам  конкурсу, але відповідають вимогам безпеки,  вони  мають  право  подавати  до конкурсного комітету заяву на участь у конкурсі та  документи,  що містять       характеристику      наявних      автобусів,      які перевізник-претендент  пропонує використовувати  на  даному маршруті, а також  інвестиційний  проект-зобов'язання  щодо оновлення парку автобусів на цьому маршруті на визначений період до п'яти років.

У разі  відсутності  перевізників-претендентів,  які   мають автобуси,  що  відповідають  умовам конкурсу,  конкурс проводиться серед  претендентів,  які  пропонують  використовувати  на  даному маршруті   автобуси,  що  відповідають  вимогам  безпеки,  але  не відповідають  умовам  конкурсу   за   класом,   пасажиромісткістю, параметрами  комфортності,  з  урахуванням  поданих  інвестиційних проектів-зобов'язань щодо оновлення парку  автобусів,  які  будуть повністю відповідати всім вимогам, у термін до п'яти років.

7. Організатор укладає  з  переможцем конкурсу договір  про перевезення пасажирів терміном до п'яти років, а у разі відсутності в  нього  транспортних засобів,  що  відповідають  умовам  конкурсу  за класом,  пасажиромісткістю, параметрами комфортності, але відповідають вимогам безпеки, - на один рік.

Для участі у Конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об’єкт Конкурсу окремо:

1) заяву Претендента встановленого зразка із зазначенням автобусного маршруту загального користування, на якому має намір працювати Претендент (додаток 1);

2) відомості за підписом суб’єкта господарювання про автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті з зазначенням підстав для їх використання перевізником (додаток 2);

3) відомості про додаткові умови обслуговування маршруту (додаток 3);

4) анкета до заяви про участь у конкурсі (додаток 4).

Документи, подані перевізником-претендентом для участі у Конкурсі, пронумеровуються, прошнуровуються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи для участі у Конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою "№ 1", який містить документи для участі у Конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою "№ 2", який містить документи з інформацією про те, на який об'єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.

У разі подання перевізником-претендентом документів для участі в кількох Конкурсах, що проводяться на одному засіданні, ним робиться однакова відмітка на конвертах №1 і №2, які стосуються одного і того ж Конкурсу, що дасть змогу визначити приналежність їх одне одному.

За роз'ясненнями щодо оформлення документів для участі у Конкурсі перевізник-претендент має право звернутися до Організатора або робочого органу, які зобов'язані надати їх в усній чи письмовій формі (за вибором перевізника-претендента) протягом трьох днів.   

Інформація про будь-яку зміну умов Конкурсу повинна бути доведена до відома всіх перевізників-претендентів не менш, як за 20 днів до дати проведення конкурсу шляхом опублікування у засобах масової інформації, в яких було розміщено оголошення про Конкурс. 

За одержанням інформації про об’єкти Конкурсу перевізник-претендент може звернутися до Організатора або ознайомитися з нею на офіційному вебсайті Організатора.

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі – до 1700  30 березня 2023 року (включно). 

Бланки документів для участі в конкурсі, анкету і інформацію про об’єкт конкурсу можна отримати в відділі з питань житлово-комунального господарства, розвитку                                                           інфраструктури, благоустрою та охорони  навколишнього природного середовища Мурованокуриловецької селищної ради  (смт. Муровані Курилівці, вул. Соборна, буд. 45,   2 поверх) до 30.03.2022 (включно).

Засідання конкурсного комітету відбудеться  31.03.2023 за адресою: Вінницька область, смт. Муровані Курилівці, вул. Соборна , буд. 74, 2 поверх о 11.00 год. (Приміщення селищної ради)

Плата за участь у конкурсі не стягується.

Телефон для довідок 2 -30-03, електронна адреса bazishen@ukr.net.

 

                                                                                                                                                  

 

 

                                                                                                                                             Додаток 1
до Умов проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Мурованокуриловецької селищної територіальної громади

Виконавчий комітет Мурованокуриловецької селищної ради

(найменування організатора перевезень)

 

ЗАЯВА
на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на
автобусному маршруті загального користування

1. ____________________________________________________________________

(найменування перевізника-претендента, поштові, фінансові реквізити, код згідно з ЄДРПОУ,

_______________________________________________________________________________

ідентифікаційний номер перевізника, дані щодо юридичного та фактичного місця розташування, ___________________________________________________________________________________

номер та дата прийняття рішення щодо видачі ліцензії на здійснення перевезень)

відповідно до Закону України “Про автомобільний транспорт”, Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів автомобільним транспортом та оголошення _______________________________________________________________________________,                                   (найменування організатора перевезень)

у ______________________________________________________________________________

(інформація про місце публікування оголошення)

подаю передбачені зазначеними актами законодавства документи та претендую на отримання права здійснювати регулярні пасажирські перевезення на автобусному маршруті ________________________________________________________________________________

(назва маршруту, номери рейсів)

за об’єктом конкурсу _____________________________________________________________.

                                        (номер об’єкта в оголошенні)       

2. Подаючи цю заяву та документи до неї, засвідчую, що:

подані мною документи є достовірними;

даю свою згоду на обробку моїх персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”;

на дату подачі цієї заяви автомобільного перевізника-претендента не визнано банкрутом, щодо нього не порушено справу про банкрутство, не проводиться процедура санації, підприємство не перебуває в стадії ліквідації;

згоден брати участь у конкурсі та за результатами визнання мене переможцем укласти договір або отримати дозвіл на виконання перевезень.

3. До заяви додаю:

анкету про участь у конкурсі;

відомості про автобуси, які будуть використовуватися на маршруті, разом з копіями сертифікатів відповідності та екологічності;

відомості про додаткові умови обслуговування маршруту.

 

____________________________________
(найменування посади керівника автомобільного перевізника-претендента, фізичної особи - підприємця або уповноваженої особи)

  ____________
 (підпис)

_____________________
(прізвище, ім’я, по батькові)

____ ___________ 20___ року

 

                                                                                                                                             Додаток 2
до Умов проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Мурованокуриловецької селищної територіальної громади

Виконавчий комітет Мурованокуриловецької селищної ради

             (найменування організатора перевезень)

 

ВІДОМОСТІ
про автобуси, які будуть використовуватися
на автобусному маршруті

______________________________________________

(назва та номер маршруту)

 

з/п

Марка

 і модель автобуса

Державний реєстрацій-ний номер

Рік випуску/ дата першої реєстрації
(за наявності такої відмітки у свідоцтві про реєстрацію)

Пасажиро-місткість (загальна пасажиро-місткість/ кількість місць для сидіння пасажирів)

Підтвердження права використання автобуса (серія та номер свідоцтва про реєстрацію автобуса)

Відповідність екологічним нормам транспортно

го засобу
(за умови відповідності автобуса категорії Євро-3 і вище)

Перелік елементів доступності автобуса
для осіб з інвалідністю
 та інших маломобіль

них груп населення

(зазначаєть

ся за умови подання таких автобусів на конкурс)

 

____________________________________
(найменування посади керівника автомобільного перевізника-претендента, фізичної особи -
підприємця або уповноваженої особи)

____________
(підпис)

________________________
(прізвище, ім’я, по батькові)

 

                       

____ __________ 20___ року

                                                                                                                        

 

                                                                                                                                  Додаток 3
до Умов проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Мурованокуриловецької селищної територіальної громади

 

Виконавчий комітет Мурованокуриловецької селищної ради

 (найменування організатора перевезень)

ВІДОМОСТІ
про додаткові умови обслуговування маршруту

 

________________________________________,  повідомляю про ____________________:

(найменування автомобільного перевізника-претендента)

____________________________________________________________________________

(зазначається інформація про плановану вартість проїзду, наявність додаткових

___________________________________________________________________________________________

засобів чи послуг, які автомобільний перевізник-претендент буде використовувати чи надавати

___________________________________________________________________________________________

додатково під час надання послуг з перевезення пасажирів на маршруті,

___________________________________________________________________________________________

право працювати на якому він претендує отримати)

 

______________________________________________
(найменування посади керівника автомобільного перевізника-претендента, фізичної особи - підприємця або уповноваженої особи)

_____________
(підпис)

____________________________
(прізвище, ім’я, по батькові)

 

____ _________ 20___ року

 

 

 

 

 

Додаток 4
до Умов проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Мурованокуриловецької селищної територіальної громади

 

Виконавчий комітет Мурованокуриловецької селищної ради

 (найменування організатора перевезень)

 

АНКЕТА
до заяви про участь у конкурсі з перевезення пасажирів

 

з/п

Найменування показника

1.

Відомості про договір, про те, ким і на який період укладений як переможцю попереднього конкурсу (за наявності).

2.

Відомості про документи, що підтверджують право власності чи користування земельними ділянками, а також право власності чи користування приміщеннями, де забезпечується проведення медичного огляду водіїв, їх стажування та інструктажі, а також огляд технічного стану автобусів та їх зберігання.

 

________________________________________________
(найменування посади керівника автомобільного перевізника-претендента, фізичної особи -
підприємця або уповноваженої особи)

____________
(підпис)

____________________________
(прізвище, ім’я, по батькові)

 

____ _________ 20___ року

 

 

Відділ  з питань житлово-комунального господарства,

розвитку інфраструктури, благоустрою та охорони

навколишнього природного середовища, управління

регіонального розвитку

 

 

                                                                                                                                             

 

 

 

                                                                                                                                                       

                                                                                                                                                   

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних