МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

В День єднання України, районною військовою адміністрацією організовано проведення II етапу Гімназіади з волейболу серед юнаків 2006 року народження та молодших

Дата: 17.02.2023 10:16
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями -до Перемоги!

16.02.2023 року, саме в День єднання України, районною військовою адміністрацією організовано проведення II етапу Гімназіади з волейболу серед юнаків 2006 року народження та молодших.

На старт вийшло шість команд: Могилів-Подільської, Ямпільської, Вендичанської, Чернівецької, Мурованокуриловецької та Бабчинецької територіальних громад. Спочатку вони змагались в двох попередніх групах, переможці яких вийшовши до фіналу, розіграли призові місця.

Команди запекло змагалися за звання найкращої. До самого завершення зберігалась інтрига, тому що всі волейболісти були сильні та варті перемоги.

У фінальній грі за перше місце боротьбу вели команди Ямпільської міської та Чернівецької селищної територіальних громад. Гра була напруженою та цікавою. Впевнено у двох партіях виграла команда Ямпільської міської ТГ.

За третє-четверте місце сперечалися команди Вендичанської селищної та Мурованокуриловецької селищної територіальних громад. Все вирішила 3 партія, яку виграли учні Мурованокуриловецької ТГ, які і святкували перемогу.

Далі місця розподілилися таким чином: команда Бабчинецької сільської ТГ – 5 місце; Могилів-Подільської міської ТГ – 6 місце.

Для оголошення результатів до учасників змагань звернулися Ганна Сінчак, заступник начальника Могилів-Подільської районної військової адміністрації та начальник відділу гуманітарної сфери Юрій Мельник. Команди переможці та призери змагань були нагороджені грамотами районної військової адміністрації. Ганна Сінчак привітала юних волейболістів з першими здобутками та перемогами. Подякувала тренерам за професійну та майстерну підготовку учасників та всім, хто долучився до заходу.

Переможці змагань здобули право представляти Могилів-Подільський район у ІІІ обласному етапі змагань Гімназіади серед учнів ЗЗСО, проведення якого заплановано в березні 2023 року у м.Вінниця.

Учасники змагань висловлюють подяку організатору змагань Оксані Войтович, суддям, керівнику Ліцею №4 м.Могилева-Подільського - Горобцю Андрію та директору торгово-економічного коледжу - Казьмір Валентині за надані приміщення спортивної зали та бомбосховища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних