A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

1000 пакунків для догляду за малюком отримали громади Вінниччини від Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу

Дата: 19.12.2022 11:04
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Під час воєнного стану кожна людина потребує підтримки, але ті є ті, кому вона особливо потрібна. Серед них – жінки, які нещодавно стали мамами. І саме для них Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб сформував важливу допомогу – пакунки для догляду за малюком. 1000 таких пакунків передали в усі громади Вінницької області. З них 100 пакунків вже отримало пологове відділення Вінницької обласної клінічної лікарні імені Миколи Пирогова.

До пакунку для догляду за малюком увійшов набір косметичних засобів для немовлят відомого франзуцького виробника Mustela – пом'якшувальні шампуні, гелі «2 в 1» для волосся і тіла, креми від себорейних кірочок, вітамінізовані захисні креми, зволожуючі крем-емульсії, молочко для тіла та інші необхідні засоби.

Найближчим часом таку необхідну допомогу отримає кожна матуся Вінниччини, яка народила дитину з 6 грудня до 1 січня 2023 року включно. Її адресно доставлять координатори Штабу на місцях.

Пакунок для доглядом за малюком – один з проєктів Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Його роботу координують Володимир Гройсман, голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий та Вінницький міський голова Сергій Моргунов. За період своєї діяльності в рамках співпраці з міжнародними партнерами, благодійними фондами та громадськими організаціями волонтери Штабу доставили та розподілили понад 1,5 тисяч тонн гуманітарних вантажів із 16 країн світу.

 

Із сайту Вінницької обласної Ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних