A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Депутатами селищної ради схвалено проекти бюджету та Програми соціально-економічного розвитку Мурованокуриловецької селищної територіальної громади на 2023 рік

Дата: 09.12.2022 15:33
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Відповідно до статті 47 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою попереднього розгляду проектів рішень, що виносяться на пленарне засідання селищної ради,  09 грудня 2022 року  відбулося спільне засідання  трьох постійних комісій селищної ради під головуванням селищного голови Галини Цибульської.

В роботі комісій взяли участь секретар виконавчого комітету селищної ради Людмила Андрущак, начальник фінансового управління селищної ради Лариса Дідушок, начальник управління регіонального розвитку селищної ради Світлана Озерянська, начальники окремих управлінь та відділів селищної ради.

Членам постійних комісій винесено на розгляд та обговорення запропонований порядок денний, який містив 11 питань, а саме:

  1. Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Мурованокуриловецької селищної  ради на 2022 рік та Програму економічного і соціального розвитку Мурованокуриловецької селищної територіальної громади на 2023 рік.
  2. Про бюджет Мурованокуриловецької селищної територіальної громади на 2023 рік.
  3. Про внесення змін до рішення 2 сесії селищної ради 8 скликання від 28 грудня 2020 року №10 “Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Мурованокуриловецької селищної ради” (зі змінами).
  4. Про умови оплати праці Мурованокуриловецького селищного голови  у 2023 році.
  5. Про умови оплати праці секретаря селищної ради та секретаря виконавчого комітету Мурованокуриловецької селищної ради у 2023 році.
  6. Про затвердження проектно-кошторисної документації.
  7. Провнесення змін до штатної чисельності КЗ Центр надання соціальних послуг Мурованокуриловецької селищної ради.
  8. Про затвердження звіту про незалежну експертну грошову оцінку земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, яка розташована на території Мурованокуриловецької селищної ради с. Наддністрянське, урочище “Лучичка”, б/н на продаж гр. Бєлому О.Л.
  9. Про продаж права оренди земельних ділянок не сільськогосподарського призначення комунальної власності Мурованокуриловецької селищної ради.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мельнику Віктору Миколайовичу.
  11. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та  передачу земельних ділянок громадянам у власність.

Всі проекти рішень детально опрацьовані членами постійних комісій.

  За результатами опрацювання усі запропоновані проекти рішень, з урахуванням змін і доповнень, рекомендовано винести на розгляд тридцять третьої сесії селищної ради VIII скликання, яка відбудеться 20 грудня 2022 року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних