A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Відбулось перше засідання робочої групи з питань формування проєкту бюджету Мурованокуриловецької селищної територіальної громади на 2023 рік

Дата: 11.11.2022 13:33
Кількість переглядів: 121

Сьогодні, 11 листопада 2022 року, відбулося перше засідання робочої групи з питань формування проєкту бюджету Мурованокуриловецької селищної територіальної громади на 2023 рік.

Засідання відбулося під головуванням  селищного голови Галини Цибульської за участі голів постійних комісій селищної ради, секретаря виконавчого комітету селищної ради Людмили Андрущак, старости Снітківського старостинського округу Віктора Ольшевського, керівників структурних  підрозділів та членів  робочої групи згідно рішення виконавчого комітету Мурованокуриловецької селищної ради від 29.08.2022 року №113  “Про утворення робочої групи з питань формування проєкту бюджету Мурованокуриловецької селищної територіальної громади на 2023 рік та затвердження Положення про неї.

Перед початком роботи засідання робочої групи всі присутні хвилиною мовчання вшанували  пам'ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Начальник фінансового управління селищної ради Лариса Дідушок ознайомила присутніх із  особливостями формування проєкту бюджету громади та попередніми розрахунковими показниками надходжень податків і зборів до дохідної частини бюджету на 2023 рік. Основні прогнозні показники є орієнтованими та надалі можуть бути скорегованими на основі зміни військової та соціально-економічної ситуації з урахуванням внутрішніх та зовнішніх  ризиків і загроз розвитку економіки. Фінансовим управлінням селищної ради проведено аналіз потреби в коштах, поданої головними розпорядниками та визначено граничні обсяги видатків в межах прогнозних надходжень бюджету.

Учасники засідання обговорили потребу на витрати  головних розпорядників та шляхи  вирішення через діалог між усіма його учасниками та органами.

В ході конструктивної бесіди керівник робочої групи Галина Цибульська наголосила щодо економного і раціонального використання бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни на усіх рівнях та в усіх закладах громади.

Кожен із присутніх мав можливість внести пропозиції щодо врахування нагальних питань кожної галузі громади при формуванні видаткової частини бюджету. Наступне засідання робочої групи відбудеться згідно затвердженого графіку.     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.