МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Селищний голова Галина Цибульська привітала соціальних працівників Мурованокуриловеччини напередодні професійного свята

Дата: 03.11.2022 10:39
Кількість переглядів: 1096

Фото без опису

День працівників соціальної сфери в цьому році громада відзначає в умовах воєнного стану. З початком повномасштабного вторгнення рф перед соціальною сферою постали нові виклики, а основним завданням працівників соцзахисту стало надання допомоги всім, хто її потребує, зокрема людям, які перебувають у складних життєвих обставинах, втратили житло, роботу, здоров’я, втекли від війни в інші області нашої держави.

3 листопада 2022 року Мурованокуриловецький селищний голова Галина Цибульська та директор КЗ Центр надання соціальних послуг Мурованокуриловецької селищної ради Сергій Кушнір в актовій залі селищної ради словами вдячності привітали працівників соціальної сфери територіальної громади та відзначили їх Почесними грамотами селищної ради.

Звертаючись до присутніх, селищний голова Галина Цибульська зауважила: «Милосердя, любов до людей, доброта – це про працівників соціальної галузі. У нашій громаді 32 соціальних працівники, кожен з яких пропускає через себе чужий біль і чужі проблеми, намагається допомогти кожному, хто опинився в важкій життєвій ситуації, хто на старості залишився одиноким… Війна ж звалила на ваші плечі багато додаткових, не властивих зобов’язань. Тож бажаю вам здоров’я, вашим сім’ям добробуту, а нашій країні Перемоги та миру!».

Також із вітальним словом звернувся директор КЗ “Центр надання соціальних послуг Мурованокуриловецької селищної ради” Сергій Кушнір, який подякував всім присутнім соцпрацівникам за понаднормову щоденну працю та підкреслив, що сьогодні всі установи соціального захисту нашої громади працюють як єдиний механізм, забезпечуючи потреби вразливих груп населення та ВПО.

Зазначимо, що під час заходу за особистий внесок у розв’язанні проблем соціального захисту жителів селищної територіальної громади та з нагоди Дня працівника соціальної сфери України нагородили Почесними грамотами селищної ради соціальних робітників з сіл Роздолівка, Вищеольчедаїв та смт Муровані Курилівці Ларису Трачук, Олену Перву та Олену Бринзюк.

Крім цього, ПОЧЕСНУ ГРАМОТУ Вінницької обласної військової адміністрації за розвиток соціального партнерства отримав завідувач відділення соціальної роботи – заступник директора КЗ “Центр надання соціальних послуг Мурованокуриловецької селищної ради” Петро Багрій, ПОДЯКУ Департаменту соціально-молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації – кухар відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання КЗ “Центр надання соціальних послуг Мурованокуриловецької селищної ради” Леся Смоляк.

 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

 та зв`язків з засобами масової інформації

селищної ради

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних