A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Команда громадської організації “Дух свободи” вдруге відвідала Мурованокуриловецьку селищну територіальну громаду

Дата: 26.10.2022 12:56
Кількість переглядів: 143

За сприяння  Мурованокуриловецького селищного голови Галини Цибульської 26 жовтня цього року до Мурованокуриловецької селищної територіальної громади завітали представники громадської організації “Дух свободи”,  які передали гуманітарний вантаж в Комунальний заклад “Центр надання соціальних послуг Мурованокуриловецької селищної ради”  для сімей, що опинились в складних життєвих обставинах. А це теплий одяг для дітей та дорослих, взуття, верхній одяг, постільна білизна, іграшки.

За словами голови ГО “Дух свободи”  Тетяни Бас громадська організація створена і працює від початку повномасштабного вторгнення військ росії на територію України. Члени громадської організації “Дух свободи” вишукують можливості та шляхи  допомоги для всіх громадян, хто цього потребує в цей важкий для нашої країни час.    

      -  “Ми обрали дуже символічну для України назву – «Дух свободи», адже це саме те, що не дає нам опустити руки і здатися. Саме дух свободи пробудився у всіх українців, які з прапорами виходили проти окупантів та голіруч не пускали ворожі танки до сіл та міст. Саме дух свободи і любов до своєї Батьківщини підтримують наших мужніх захисників в бою” – говорить Тетяна Миколаївна.

Селищний голова Галина Миколаївна Цибульська щиро дякує  всій команді громадської організації Дух Свободи за наданий гуманітарний вантаж  та підтримку найвразливіших верств населення громади та висловлює сподівання на подальшу плідну співпрацю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.