МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Допомагаємо нашим пораненим захисникам всією громадою!

Дата: 13.10.2022 15:24
Кількість переглядів: 585

Фото без опису

Руйнування, жах, кров і смерть, які принесла на нашу українську землю росія в 2022 році, повністю стирають відчуття захищеності і спокою з нашого життя. Але ми знаємо, що на цих дорогах війни є ті, хто цей спокій має повернути на нашу рідну землю, ті, хто захищає твоє життя та життя твоїх дітей ціною власного. І впевненість у правильності своїх дій і віра в перемогу Добра і Справедливості спонукає нас не бути “диванними” експертами, а в міру своїх можливостей робити те, що можеш зробити в цей нелегкий для нашої України час.

 Війна триває, вона нікуди не пішла… Незважаючи на слова про покращення забезпечення нашої армії, ті, хто безпосередньо знаходиться в зоні бойових дій, військових госпіталях потребують нашої допомоги. Звичайно, що ніякі гроші не компенсують той жах, втрачені миті життя і здоров’я, тривогу і сльози рідних. А наша допомога - це маленька часточка вдячності і шани, яку ми висловлюємо нашим захисникам, нашим воїнам, тим, хто тримає для нас мирне небо.

Мурованокуриловецька селищна рада з перших днів війни вирішила не стояти осторонь потреб наших воїнів, які перебувають на лікуванні після поранень в обласних медичних установах.

Завдяки проведеній інформаційній кампанії серед жителів нашої територіальної громади селищною радою вже втретє зібрано чималу гуманітарну допомогу домашньою випічкою, солодощами, овочами, фруктами,  а також медичними засобами, засобами гігієни, ковдрами тощо.

Особливо хочемо подякувати за проведену роботу працівникам закладів культури громади, настоятелю Римо-Католицького храму с.Вербовець Войцеху Міхалу Жулти,  аграріям Євгену Гуменюку, Петру Струсевичу (виділив пальне), старостам та небайдужим жителям старостинських округів, зокрема Дерешівського за передані яблука для наших військових.

Зібрана допомога селищним головою Галиною Цибульською разом з директором Центру гуманітарної допомоги селищної ради Валентиною Веклюк, приватним підприємцем Євгенієм Бистрієвським 13 жовтня ц.р. була передана в “Військово-медичний центр центрального регіону”, КНП “Вінницький обласний спеціалізований клінічний диспансер радіаційного захисту населення Вінницької області” та Вінницьку обласну клінічну психоневрологічну лікарню ім. акад. О.І.Ющенка Вінницької обласної Ради для наших поранених захисників.

Селищний голова Галина Цибульська привітала наших мужніх воїнів з Днем Українського козацтва, Днем захисників і захисниць України та Покрови Пресвятої Богородиці  і подякувала їм за відданість своїй державі, за сміливість та відвагу, якими вони здобувають перемогу, за можливість кожного з нас   спокійно ходити по рідній землі та робити звичні справи!

Селищна рада висловлює слова величезної людської вдячності всім небайдужим, які долучились до цієї великої справи!

Буде міцний тил - буде міцна наша армія. В такому поєднанні Україну ніхто і ніщо не здолає!

Слава Україні ! Слава українським воїнам!

 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

та зв’язків з засобами масової інформації

селищної ради

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних