A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Вітання селищного голови Галини Цибульської з Днем Українського козацтва, Днем захисників і захисниць України та Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 13.10.2022 15:37
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Шановні жителі Мурованокуриловецької селищної територіальної громади!

14 жовтня ми відзначаємо свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День захисників і захисниць України та День створення УПА. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір - це заступниця і покровителька наших захисників.

Зі святом Покрови співпадає святкування Дня українського козацтва. З давніх-давен Божа Матір вважалася покровителькою усього українського козацтва. А на Січі запорозькі козаки збудували церкву на честь Покрова Богородиці з її іконою. До речі, саме у цей день, козаки збирали Велику раду, на котрій обирали гетьмана й визначалися з подальшими військовими планами.
День захисників і захисниць України – наймолодше із трьох свят, які українці відзначають. Встановлене воно було 14 жовтня 2014 року та є офіційно святковим днем.

Це свято, посіло гідне місце серед самих почесних та достойних, ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого звання – захисника України, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму, від козаків до військовослужбовців Збройних Сил України. Цей день об`єднує різні покоління, кожне з яких має своїх українських Героїв!

З особливими словам вдячності хочеться згадати всіх захисників України: починаючи з ватажків українського козацтва та теперішніх воїнів ЗСУ, які сьогодні ризикують своїм життям заради цілісності та незалежності України.

Тож вітаю  з Днем захисників і захисниць України, зі святом святої Покрови Пречистої Богородиці, з Днем створення УПА та з Днем Українського козацтва! Зичу здоров'я, миру й добробуту кожній людині та кожній родині. Бажаю всім віри й любові, сили духу й волі до перемоги. Вагомих і щедрих здобутків нам на благо Українського народу в ім'я процвітання України! Хай допомагає нам у цьому високе заступництво Пресвятої Богородиці!

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

З повагою,

Селищний голова                                                                         Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних