A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

З робочим візитом в Могилів-Подільському районі за дорученням Начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова побував заступник начальника Вінницької ОВА Олександр ПІЩИК

Дата: 30.09.2022 11:11
Кількість переглядів: 230

Фото без опису

Під головуванням заступника начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика відбулася нарада з питань дотримання перевізниками законодавства з питань пасажирських перевезень та забезпечення готовності служб, сил та засобів до експлуатаційного утримання об’єктів дорожнього господарства у осінньо-зимовий період 2022-2023 років .У нараді взяв участь начальник районної військової адміністрації Юрій Яцук, його заступники Ганна Сінчак, Володимир Рубанський та Світлана Антонюк, голова районної ради Іван Телеватюк, голови територіальних громад району, керівники силових структур, дорожньої інфраструктури, перевізники Могилів-Подільського району.

Ключові питання, на яких зосереджено увагу присутніх це:

  • готовність до проходження осінньо-зимового періоду 2022/2023 року;
  • відновлення та збереження дорожньої інфраструктури населених пунктів в умовах воєнного стану.

Додатково наголошено на великій відповідальності пасажирських перевізників, адже їхніми послугами користуються тисячі пасажирів. Особливо уважним до питань безпеки, технічного стану транспортних засобів, стану водіїв та дотримання ними Правил дорожнього руху слід бути в осінньо-зимовий період.

Враховуючи прогнозовану складність прийдешнього опалювального сезону, значна увага зосереджена на упередження кризових ситуацій та моделювання дій у випадку їх настання.

Олександр Володимирович зазначив, що Вінницький регіон гідно виконує всі завдання та робить все можливе, щоб бути максимально готовими до будь якого розвитку подій, що залежать від погодніх чи будь яких інших обставин. Акцентував ,що зі зміною територіального устрою змінено розподіл відповідальності. Тому зараз важливо, щоб керівники місцевого самоврядування розуміли потреби людей і робили запити на актуалізацію маршрутів.

Представник Укртрансбезпеки наголосив, що тільки разом можна подолати виклики, які мають місце в цьому напрямку роботи.

Підсумовуючи нараду Юрій Яцук, начальник районної військової адміністрації, звернувся до присутніх з закликом обстежити та привести у відповідність до зимового періоду усі транспортні засоби, забезпечивши безпеку руху і життя людей. Підготовка транспортної мережі пріоритетне завдання для влади усіх рівнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних