A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

30 вересня - День усиновлення в Україні

Дата: 29.09.2022 10:19
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

Шановні  жителі Мурованокуриловецької селищної територіальної громади!

         Вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята – усиновлювачів, вихователів дитячого будинку сімейного типу, прийомних батьків та опікунів/піклувальників. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це свято для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків.

Кожна дитина має право на виховання в сім’ї, потребує родинного тепла і турботи. Усиновлення дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування – означає проявити милосердя. Взяти дитину у свою сім’ю заслуговує на повагу та пошану оточуючих, а особливо, в такий важкий час для нашої країни.

Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Нехай разом з прекрасним моментом усиновлення у ваших сім’ях назавжди поселиться щастя, злагода, добробут та родинне благополуччя!    

На території нашої громади є сім’ї, які здійснили важливий крок у своєму житті – усиновили дитину, створили прийомну сім’ю, взяли під опіку/піклування. Станом на 30 вересня 2022 року у нас  функціонує 6 прийомних сімей та дитячий будинок сімейного типу, які зігрівають своїм теплом та турботою 18 дітей, які були позбавлені батьківського піклування: сім’я Корманів с. Курашівці, які виховують 2 дітей; сім’я Янчуків    с. Воронівці, які виховують 2 прийомних дітей; сім’я Викалюк с. Воронівці, яка виховує 2  дітей; сім’я Бойків с. Дружба, які виховують 1 дитину, сім’я Васільєвих, смт. Муровані Курилівці, які взяли на виховання та спільне проживання 4 малолітніх дітей, сім'я Артеменко, жителі с. Новосілка, які виховують 2 дітей та сім’я Шевчука,  смт. Муровані Курилівці, які створили на базі своєї сім’ї дитячий будинок сімейного типу та виховують 5 дітей. Особлива форма сімейного виховання – опіка та піклування. На сьогодні на території громади проживає 15 опікунів/піклувальників, які виховують 18 дітей, в більшості,  це сім’ї, які мають родинні стосунки з дітьми.

Велика шана і низький уклін ВАМ, дорогі батьки, за ваші чуйні серця і справжню любов до дітей, адже діти – це не тільки джерело радості, а й  щасті створене важкою працею.

Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними ваші діти!

З повагою,

служба у справах дітей

Мурованокуриловецької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних