A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Дякуємо всім: ми щодня доводимо, що ми - єдина громада!

Дата: 20.09.2022 11:30
Кількість переглядів: 276

В КНП “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня” та КЗ “Центр надання соціальних послуг Мурованокуриловецької селищної ради” с. Михайлівці проживає 35 одиноких громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, які евакуйовані зі Сходу України з зон бойових дій. Серед них є лежачі хворі, пацієнти з травмами, на інвалідних візках.

Зігріти таких людей увагою, підтримати добрим словом, вселити надію – цього іноді замало.

Селищна рада з перших днів їх перебування в медичних установах нашої громади організовує роботу, щоб створити для них домашній затишок, належне харчування та забезпечити одягом, засобами гігієни, всім необхідним. Цього тижня з селищного бюджету виділено майже 24 тис. грн., на які закуплено продукти харчування для цих громадян. Організували роботу в Обухівському та Снітківському старостинських округах старости Василь Гук та Віктор Ольшевський по збору продуктів харчування жителями, які сьогодні передано в Мурованокуриловецьку центральну районну лікарню. За сприяння депутата селищної ради Олександра Лунька селищною радою також розпочато роботу по відновленню втрачених документів цих осіб.

Не залишаються осторонь цієї роботи і волонтери нашої громади під керівництвом Наталії Камінської.

Суттєву допомогу надають і наші благодійники. Висловлюємо слова щирої подяки підприємцям, які відгукнулися на прохання селищного голови Галини Цибульської в наданні допомоги одиноким престарілим, а саме: Тетяні Корначук, сім’ї Віктора Фірманюка, Валентини Білохатнюк за придбання електрочайників, Сергію Дзюбаку – постільної білизни, Валентині Майстровій, Лілії Мазній, Віталію Шумило – за чай, Валентині Білохатнюк – за яйці, Володимиру Рубанському та Людмилі Огірчук – за придбання м’ясних продуктів та ін.

Кажуть, поки є на світі хоча б одна небайдужа до горя іншого людина – добро не скінчиться ніколи. Дякую підприємцям, волонтерам  та всім небайдужим жителям нашої громади, які у складних умовах сьогодення знаходять можливість допомогти людям. Дякуємо за вашу підтримку та милість до одиноких літніх людей!  Ви робите добру справу, тож бажаємо вам здоров’я та  Божого благословення у ваших добрих намірах!, – прокоментувала селищний  голова Галина Цибульська.

 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

 та зв’язків з засобами масової інформації селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.