МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Дякуємо всім: ми щодня доводимо, що ми - єдина громада!

Дата: 20.09.2022 11:30
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

В КНП “Мурованокуриловецька центральна районна лікарня” та КЗ “Центр надання соціальних послуг Мурованокуриловецької селищної ради” с. Михайлівці проживає 35 одиноких громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, які евакуйовані зі Сходу України з зон бойових дій. Серед них є лежачі хворі, пацієнти з травмами, на інвалідних візках.

Зігріти таких людей увагою, підтримати добрим словом, вселити надію – цього іноді замало.

Селищна рада з перших днів їх перебування в медичних установах нашої громади організовує роботу, щоб створити для них домашній затишок, належне харчування та забезпечити одягом, засобами гігієни, всім необхідним. Цього тижня з селищного бюджету виділено майже 24 тис. грн., на які закуплено продукти харчування для цих громадян. Організували роботу в Обухівському та Снітківському старостинських округах старости Василь Гук та Віктор Ольшевський по збору продуктів харчування жителями, які сьогодні передано в Мурованокуриловецьку центральну районну лікарню. За сприяння депутата селищної ради Олександра Лунька селищною радою також розпочато роботу по відновленню втрачених документів цих осіб.

Не залишаються осторонь цієї роботи і волонтери нашої громади під керівництвом Наталії Камінської.

Суттєву допомогу надають і наші благодійники. Висловлюємо слова щирої подяки підприємцям, які відгукнулися на прохання селищного голови Галини Цибульської в наданні допомоги одиноким престарілим, а саме: Тетяні Корначук, сім’ї Віктора Фірманюка, Валентини Білохатнюк за придбання електрочайників, Сергію Дзюбаку – постільної білизни, Валентині Майстровій, Лілії Мазній, Віталію Шумило – за чай, Валентині Білохатнюк – за яйці, Володимиру Рубанському та Людмилі Огірчук – за придбання м’ясних продуктів та ін.

Кажуть, поки є на світі хоча б одна небайдужа до горя іншого людина – добро не скінчиться ніколи. Дякую підприємцям, волонтерам  та всім небайдужим жителям нашої громади, які у складних умовах сьогодення знаходять можливість допомогти людям. Дякуємо за вашу підтримку та милість до одиноких літніх людей!  Ви робите добру справу, тож бажаємо вам здоров’я та  Божого благословення у ваших добрих намірах!, – прокоментувала селищний  голова Галина Цибульська.

 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

 та зв’язків з засобами масової інформації селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних