A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

17 вересня-День працівників цивільного захисту України (День рятівника)

Дата: 16.09.2022 13:52
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

Шановні рятівники, вогнеборці, ветерани пожежної служби!

17 вересня країна відзначає День рятівника, що відповідно до Указу Президента України був встановлений у 2008 році. Цей день об’єднує людей мужніх професій - працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян, які внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

Рятівники - це люди, які усвідомлюють і роблять все можливе, для того щоб з гідністю виконувати обов’язки, покладені на них державою - рятування людей, їх матеріальних надбань від вогняної стихії та інших надзвичайних ситуацій.

У цей непростий для країни час, у війні з росією внесок українських рятувальників неоціненний. Вони допомагають боротися з руйнівними наслідками ворожих бомбардувань, на їх плечах лежить місія з порятунку людей, розмінуванню территорій, пошуку постраждалих під завалами і збереженню якомога більше життів.

Це люди, які жодного разу не стояли осторонь, ховаючись за чиїмись спинами, від будь-якого лиха, що відбувалося на теренах нашої країни.

Шановні рятівники, прийміть найкращі побажання нових сил та наснаги, міцного здоров’я і щастя, сімейного затишку і благополуччя, мужності, злагоди та нових професійних звершень в ім’я розбудови нашої держави. Нехай вас не залишає лицарський дух людяності і впевненості у своїх силах та завжди супроводжує прагнення допомогти тим, хто найбільше потребує вашої допомоги.

З повагою,

селищний голова                                                                                               Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних