МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Робочий візит селищного голови Галини Цибульської до Конищівського старостинського округу

Дата: 08.09.2022 16:52
Кількість переглядів: 379

Фото без опису

8 вересня 2022 року селищний голова Галина Цибульська відвідала Конищівський старостинський округ. Під час робочого візиту селищний голова обговорила проблемні питання старостинського округу і шляхи їх вирішення зі  старостою Конищівського старостинського округу Валерієм  Козачишеним.  Селищний голова поцікавилась рівнем забезпечення установ села, проблемами, які виникають у роботі закладів соціальної сфери та питаннями, з якими звертаються до місцевої влади громадяни.

Розпочала свою поїздку селищний голова з села Знаменівка, де виникли проблеми з централізованим водопостачанням, обміліло джерело. В процесі обговорення проблеми з водокористувачами, за пропозицією директора КП “Джерело Мурованокуриловецької селищної ради” Олександра Козлова прийнято рішення щодо необхідності визначення водоносної жили та будівництва свердловини на умовах співфінансування.

           У закладі загальної середньої освіти та дитячому садку с.Конищів, які цього ж дня відвідала селищний голова,  створено усі належні умови для навчання та виховання дітей, у навчальних закладах проведено косметичні ремонти, де затишно та комфортно.  Тут облаштовано укриття для безпеки та збереження життя дітей в період воєнного стану.  

Гостей зустріли діти, які в цей час власними силами на навчально-дослідній ділянці збирали урожай картоплі для шкільної їдальні.

Перебуваючи в шкільній їдальні, селищний голова відзначила чистоту харчоблоку, особисто скуштувала  смачний шкільний обід та свіжу випічку, яку школярам подають щоденно.

У ході ознайомлення зі школою директор НВК Оксана Гіньковська звернула увагу селищного голови на необхідність проведення ремонту та заміни старої підлоги в спортивному залі.

         Крім того, селищний голова оглянула вулиці села та відзначила їх чистоту та охайність. Порядок у селі підтримується не лише завдяки роботі старости, а й завдяки мешканцям села, які постійно підтримують у належному санітарному стані свої прибудинкові території.

На завершення робочого візиту селищний голова запевнила, що проблемні питання Конищівського старостинського округу, як і інших старостинських округів, не залишаться поза увагою керівництва громади.

 

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

 та зв’язків з засобами масової інформації

селищної ради

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних