A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

У Міжнародний день благодійності Олена Зеленська про учасників спільноти «Бізнес без бар’єрів»

Дата: 05.09.2022 09:15
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

Зібрати мільйони на дрон або купити чашку кави, кошти з продажу якої підуть на добру справу: будь-яка благодійність важлива і цінна у наш скрутний час.

Сьогодні, у Міжнародний день благодійності, Перша леді України Олена Зеленська розповіла, як працюють компанії, що є учасниками спільноти «Бізнес без бар’єрів».

Так, саме сьогодні стартує спільний проєкт мережі заправок SOCAR Energy Ukraine, благодійної платформи dobro.ua (http://dobro.ua/) та МОН: з кожної кави, придбаної на заправках, перераховуватимуть гроші на закупівлю аптечок для шкіл. Вони мають бути у кожному класі, щоб за потреби вчитель або медпрацівник могли швидко надати першу допомогу.

У набори з аптечкою додадуть інструкції з надання психологічної допомоги учням, щоб вчителі могли визначати ознаки стресу у дитини, підтримати і за необхідності направити до фахівця із психічного здоров’я.

Кожен бізнес спільноти «Бізнес без бар’єрів» підтримує українське суспільство.

Працівники МакДональдз в Україні стали волонтерами й займаються закупівлею продуктів та медичного обладнання, гуманітарною допомогою.

«Фокстрот» реалізує благодійну програму «Допоможемо нашим», забезпечуючи технікою.

Благодійний фонд «Auchan з Тобою» допомагає співробітникам своїх магазинів, які постраждали внаслідок війни.

ЕРАМ Україна спільно з найбільшим українсько-американським фондом Razom for Ukraine закуповують засоби зв’язку, тактичну медицину та допомагають українським лікарям.

Ведучі медіахолдингу 1+1 media організовують благодійні концерти в Україні та за кордоном, проводять аукціони, аби зібрати кошти для ЗСУ та опікуються Бородянським психоневрологічним інтернатом.

У Fairmont Grand Hotel Kyiv підтримують культуру та мистецтво — тут організували театральні читання, зустрічі із акторами та музикантами.

«Неймовірно спостерігати, як кожен в Україні зараз робить максимум того, що може — від звичайних людей до великих бізнесів. Бо тільки так, разом, вдасться перемогти», – наголосила Олена Зеленська.

Нагадаємо, що у «Довіднику безбар’єрності» в розділі «У воєнний час» зібрані інструкції та поради, актуальні у воєнний час для сімей із дітьми, людей з інвалідністю, людей старшого віку та їхніх близьких.

Довідково. Спільнота «Бізнес без бар’єрів» об’єдналася навколо ініціативи Першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів». Наразі спільнота налічує 22 компанії, кожна з яких спрямовує зусилля на підтримку українського суспільства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних