A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Постійна комісія селищної ради з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою провела своє засідання

Дата: 31.08.2022 14:54
Кількість переглядів: 201

31 серпня 2022 року Людмила Огірчук провела засідання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

Заслухавши доповіді начальника відділу земельних ресурсів селищної ради Миколи Тарановського, депутати загалом розглянули 11 земельних питань, зокрема про надання дозволів на викуп земельних ділянок ПП “Едельвейс”, громадянину Білому О.Л., затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення, відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та виділення земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) громадянам, щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФГ “добробут”, про продовження терміну дії договору оренди землі ФОП Книжнику В.П., про підготовку лотів до проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності селищної ради, про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок водного фонду та ін.

Члени постійної комісії рекомендували селищному голові включити всі запропоновані проекти рішень в порядок денний 28 позачергової сесії селищної ради.

Тетяна Покалюк,

начальник відділу організаційної роботи

 та зв’язків з засобами масової інформації

 селищної ради


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.