A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Підтримка захисникам - від щирого серця!

Дата: 20.08.2022 14:46
Кількість переглядів: 155

 

Кожного дня Україна платить надто дорогу ціну за свою свободу та незалежність, бо її найкращі сини і доньки на війні віддають своє життя і здоров’я за рідну Батьківщину. Саме тепер є важливим співпереживати, приходити на допомогу, підтримувати один одного.

З ініціативи селищного голови Галини Цибульської, начальника відділу культури, молоді і туризму Валентини Веклюк в черговий раз на велике свято Медового Спаса була організована поїздка до медичних установ Вінниці, де лікуються українські бійці. Було зібрано великий вантаж різноманітної допомоги. Насамперед, прийнято рішення щодо направлення одноденного заробітку працівників селищної ради для підтримки наших військових, їх сімей та вирішення нагальних проблем громади у період воєнного стану. За рахунок цих коштів закуплено фрукти та придбано пальне на суму понад 20 тисяч гривень для автомобілів волонтерів, які перевозять допомогу в зону бойових дій.

Як розповіла Валентина Веклюк, за доброю традицією працівники культури громади та жителі населених пунктів напекли багато різноманітної домашньої випічки, зібрали овочі, фрукти, інші продукти харчування для наших воїнів. Відповідально поставилися до цієї важливої справи старости Надія Денисова з Наддністрянського, Василь Гук з Обухова, Поліна Корнута з Степанок.  На слова вдячності заслуговують працівники культури Надія Колеснік і Таїсія Липецька з Дерешови, Таїсія Калитюк і Валентина Фурман з Дружби, Алла Попович і Аліна Марецька з Жвану, Валентина Юрчишина, Ольга Шевчук і Любов Андрусяк з Курашовець, Людмила Суська, Лариса Бездушна і Валентина Гребенюк з Сніткова, Тетяна Паланичко з Виноградного, Майя Московчук з Галайковець, Людмила Денисова і Оксана Спірідонова з Наддністрянського, Тетяна Цуркановська з Берлядки, Ніна Жук з Привітного, Любов Штиркун і Лідія Сулима з Степанок. Особливі слова подяки за надану допомогу керівнику ФГ «Олімп» Людмилі Огірчук та директору школи села Наддністрянське Галині Паршенко. Зібрані продукти своїм транспортом завезли Валентин Сахарнян та Юрій Кубляк.

Зараз Україна у війні, яку розв’язала росія, - каже селищний голова Галина Цибульська. – Наші воїни-земляки захищають рідну землю від ворога. Співчуття, милосердя, турбота та розуміння – те, що потрібно всім. Тому я щиро дякую за патріотизм і небайдужість тим, хто за покликом серця долучився до збору допомоги. Адже кожен смаколик був випечений з великою любов’ю до хлопців, з мрією про Перемогу. Ця допомога має стати системною та постійною.

Працівники медичних закладів Вінниці та поранені захисники щиро дякували за допомогу. Директор спеціалізованого клінічного диспансеру Світлана Голодюк зазначила, що підтримка Мурованокуриловецької громади є надзвичайно важливою для закладу. Вона побажала небайдужим жителям громади миру, здоров’я і Перемоги.

Світлана КУБЛЯК,

редактор газети "Наше Придністров'я"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.