A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про стан справ в громаді станом на 29 липня 2022 року

Дата: 29.07.2022 14:17
Кількість переглядів: 261

Шановні жителі територіальної громади та

внутрішньо переміщені особи!

Тиждень, який минає пройшов в турботах. Я  з робочими питаннями побувала в населених пунктах нашої громади, була на нарадах в м. Могилеві-Подільському та відвідала поранених військовослужбовців Збройних Сил України, що проходять лікування в КНП   Вінницький обласний спеціалізований клінічний диспансер радіаційного захисту населення.

Ситуація в нашій громаді контрольована. Мала телефонні розмови та зустрічі з нашими військовослужбовцями. Гарною новиною є те, що знайшовся наш воїн, з яким довгий час не було зв’язку, ми думали, що його вже немає в живих, але  він живий та здоровий.

Намагаємось допомагати нашим військовослужбовцям. Дякую всім небайдужим, хто долучається до цієї допомоги.

Формували продуктові набори для сімей військовослужбовців. Такі продуктові набори будуть вручені кожній сім’ї військовослужбовця, який сьогодні служить в Збройних Силах України, але трішки потрібно почекати, тому, що ці набори має вручати особисто голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, або ті, кого він уповноважить. Таких сімей в нашій громаді налічується 774.  

Цього тижня ми отримали черговий гуманітарний вантаж з Польщі. Гуманітарною допомогою ми забезпечуємо різні категорії громадян – внутрішньо переміщених осіб, багатодітні родини, малозабезпечені громадяни, тих, хто втратив роботу.

На засіданні виконавчого комітету селищної ради, яке відбулось 27 липня цього року, розглядалось питання про виділення  100, 000 тис.грн. з селищного бюджету на придбання дров для сімей, в яких є загинувший, або безвісти зниклий військовослужбовець. Таких сімей в нашій громаді є 10, 7 сімей –  де загинули рідні в війні з російською федерацією, і 3 сім’ї – в яких член сім’ї є учасником АТО/ ООС.

Аграрії нашої громади працюють  в звичному режимі. Погодні умови сприяють нарощенню темпів збирання ранніх ярих зернових На сьогоднішній день намолочено: ячменю 20 ц/га, пшениці – 30 ц/га. Це  менша врожайність ніж минулоріч.

На наступний тиждень планую здійснити об’їзд старостинських округів, де є проблеми з водопостачанням, з вивезенням сміття та інші  проблемні питання життєдіяльності населених пунктів.

Бажаю всім жителям громади  та внутрішньо переміщеним особам, які тимчасово проживають в нашій громаді мирних вихідних.  

СЛАВА УКРАЇНІ! ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ!

Селищний голова                                                                  Галина ЦИБУЛЬСЬКА

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.