A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Селищний голова Галина Цибульська відвідала поранених військовослужбовців ЗСУ в КНП “Вінницький обласний спеціалізований клінічний диспансер радіаційного захисту населення”

Дата: 27.07.2022 13:53
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

Вчора, 26 липня 2022 року, селищний голова Галина Цибульська  відвідала поранених військовослужбовців Збройних Сил України, що проходять лікування в КНП   Вінницький обласний спеціалізований клінічний диспансер радіаційного захисту населення.

Під час візиту Галина Миколаївна  зустрілась та поспілкувалась з керівництвом, колективом закладу та пораненими військовослужбовцями.

Галина Цибульська духовно підтримала військовослужбовців, висловила подяку за жертовний подвиг у захисті України й побажала їм  якнайшвидшого одужання.

 Зі словами вдячності та  побажаннями якнайшвидшого одужання до присутніх звернулись  керівник Центру надання гуманітарної допомоги Мурованокуриловецької селищної територіальної громади Валентина Веклюк та редактор ПП “Редакція газети Наше Приддністров’я” Світлана Кубляк.

Для воїнів, котрі знаходяться на лікуванні, жителями громади було зібрано та передано гуманітарний вантаж, а це – засоби гігієни, ліки, крупи, мінеральна вода, молоко, м’ясна продукція, фрукти, овочі а також 22 ящики кондитерських та кулінарних виробів, які виготовили працівники культури нашої громади.

Головний лікар закладу та військовослужбовці, дякували за надану гуманітарну допомогу та запевнили, що незважаючи на різноманітні тілесні ушкодження і біль, тут ніхто не падає духом. Бажання у всіх однакове – перемога над агресором. Молитовні прохання теж єдині – за справедливий мир і спокій в Україні. Всі довкола (і воїни, і волонтери, і лікарі, і санітари, і загалом всі українці) доводять те, що ми – духовно сильна нація. А своєю любов’ю, яку виявляємо до ближніх, і своєю жертовністю раз-по-раз свідчимо: Україна непереможна.

Селищний голова Галина Цибульська висловлює щиру вдячність всім, хто долучився до організації цієї поїздки,  хто знайшов у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість, а саме настоятелю  римо-католицького храму с.Вербовець Войцеху Жулти,  голові ФГ Велес-Віта Петру Струсевичу, приватним підприємцям Валентині Майстровій, Василю Німцю, Віктору Бринзюку, працівникам культури селищної ради та їх керівнику Валентині Веклюк, Юрію та Світлані Кубляк.

Дякую за вашу людяність, безкорисливу працю. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти. 

Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею. Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру! Низький уклін  усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!

Селищний голова                                                    Галина ЦИБУЛЬСЬКА

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних