A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про стан справ в громаді станом на 1 липня 2022 року

Дата: 01.07.2022 15:23
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

Шановні жителі територіальної громади та внутрішньо переміщені особи!

Свою інформацію розпочну з того, що в навчальних закладах громади проводяться випускні вечори. Тому хочу звернутися до випускників навчальних закладів нашої громади.

Швидко промайнули шкільні роки. Пролунав останній шкільний дзвоник.  Залишилися в минулому уроки та іспити, наповнене яскравими подіями шкільне життя. 2021-2022 навчальний рік для усіх учасників освітнього процесу був надзвичайно складним. Пандемія, війна створювали все складніші та складніші перепони, але ви разом долали усі труднощі не форматного навчання. З усіма найскладнішими завданнями ви впорались. Ви переживаєте складні часи, але за роки навчання в школі ви отримали безцінний багаж знань і досвіду, який обов’язково допоможе вам вибрати правильну дорогу в житті. Сьогодні перед вами відкриваються двері у великий світ з масою можливостей для вибору професії і продовження освіти. Збережіть в собі бажання до знань і нових звершень. Непотрібно боятися труднощів, які будуть зустрічатися на шляху. Долайте їх сміливо! Вірте в себе, не бійтеся приймати рішення, будьте небайдужими і активними. А головне – будьте добрими і чесними людьми. Нехай ваші успіхи поза школою, працьовитість, ділова і творча ініціатива стануть найкращою подякою вашим сьогоднішнім наставникам – вчителям.

Висловлюю щиру вдячність педагогам за високе служіння обраній справі, доброту і щедрість душі. Бажаю всім вчителям міцного здоров’я, бадьорого настрою та нових талановитих учнів.

Хочу привітати батьків випускників. Разом із своїми дітьми ви пройшли цей довгий і непростий шлях. Разом з ними навчалися, раділи першій написаній букві і першому прочитаному слову, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину.

Зичу усім випускникам, щоб ви стали студентами вже в мирній країні. Вступайте до вишів. Україна потребує освічених людей.  Саме вам відбудовувати нашу країну та виводити її на найвищий рівень серед усіх Європейських держав. Нехай з особистого щастя кожного випускника складеться щастя і процвітання нашого селища, громади та країни. Щастя вам і удачі. Будьте гідними поваги людьми і радуйте своїми досягненнями у навчанні, роботі, громадському житті. Нехай успіхом закінчуються всі ваші починання! 

 Повідомляю, що потягом поточного та минулого тижнів серед наших земляків-військовослужбовців загиблих немає. В телефонному режимі я підтримую зв’язок з частиною наших хлопців, згідно їх замовлень ми систематично формуємо гуманітарний вантаж і відправляємо в їх військові частини.

На минулому тижні наша громада отримала невідкладну підтримку від Програми “U-LEAD з Європою” – це Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, яка реалізується в Україні Європейським Союзом та його країнами-членами: Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією. Базові набори “ПРИХИСТОК, “ОСВІТЛЕННЯ, які включають все необхідне для забезпечення проживання переселенців. В набори входять: намет, ліжка, спальні мішки, каремати, ковдри, баки для води, гігієнічні набори, а також необхідне обладнання для освітлення: генератори та вуличний освітлювач.  Даний вантаж селищною радою передано на зберігання КП Мурованокуриловецький водоканал”. Вантаж дасть змогу облаштувати додатковий пункт з тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб в разі потреби, особливо в зимовий період. А ткож для проведення заходів з благоустрою.

Цього тижня нашій громаді надійшла чергова партія гуманітарної допомоги від польської волонтерської організації “Любуське для України”, серед якої одяг, взуття, медикаменти та інше, за що ми щиро дякуємо нашій землячці Липецькій Кристині і її команді! Окремі слова подяки за транспортування вантажу волонтерам, депутату селищної ради Василю Боднару та сім’ї Кирилюків!

 24 червня голова Могилів-Подільської РДА Юрій Яцук разом із своїми заступниками Володимиром Рубанським та Світланою Антонюк, а також за участю представників управління соціального захисту населення Могилів-Подільської РВА Сніжани Гаврилюк, відділу обслуговування громадян № 13 управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Тетяни Реморової здійснили виїзний прийом громадян в нашій громаді та передали продуктові набори сім’ям внутрішньо переміщеним особам.

30 червня в громаді побувала народний депутат України Лариса Білозір, з якою ми обговорили питання соціально-економічного розвитку та фінансування нашої громади, підготовки об’єктів народно-господарського комплексу до роботи в осінньо-зимовий період та до опалювального сезону 2022-2023 років. Лариса Миколаївна побувала на об’єктах соціальної та спортивної інфраструктури (спортивний майданчик, дитячий садок).  

За дорученням Вінницької військової адміністрації ми продовжуємо організовану селищною радою роботу по формуванню продуктових наборів для сімей наших захисників, до якої активно долучилися працівники селищної ради, педагогічних установ, комунальних установ, ТОВ “ТРІАДА-МК”, небайдужі жителі Мурованих Курилівців. Найближчим часом селищною радою буде організовано розвезення цих продуктових наборів вагою понад 12 кг кожен по старостинських округах для вручення понад 600 сім’ям наших військових-земляків.

На 7 липня ц.р. в комунальному закладі “Мурованокуриловецький Центр культури та дозвілля” заплановано проведення заходів до свята Івана Купала, буде організовано продаж лотерейних квитків, зібрані кошти від продажу якої в повному обсязі буде перераховано Збройним Силам України. Тому звертаюсь до всіх з проханням придбати в відділі культури, молоді та туризму селищної ради (Веклюк В.М.) лотерейні квитки! Підтримаємо Збройні Сили України разом!

Бажаю всім нам здоров'я, витримки та гарних новин!

Тримаймося! Все буде УКРАЇНА!

 

Селищний голова                                                                      Галина ЦИБУЛЬСЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних