A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

УВАГА! Тариф на послуги з водопостачання КП " НАДІЯ ВОДА"

Дата: 15.06.2022 16:53
Кількість переглядів: 717

У К Р А Ї Н А

МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА  РАДА

 МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я 

 

14  червня 2022 року                                                                                                                                                             №74

 

Про встановлення тарифів  на

послуги  з  централізованого

водопостачання  КП "Надія Вода"

та затвердження норм споживання

води

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" статті 28, частини шостої статті 59 Закону України  "Про місцеве самоврядування в Україні", Закону України "Про внесення змін  до деяких законів України у сфері комунальних послуг", постанов Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 р. №869 "Про забезпечення єдиного підходу  до формування тарифів на комунальні послуги" (із змінами) та від 6 серпня 2014 р. №409 "Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування" (із змінами),  Порядку інформування  споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, розглянувши звернення КП "Надія Вода" від 10.05.2022, з метою приведення тарифів на послуги з централізованого водопостачання у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво та забезпечення стабільного водопостачання,  виконавчий комітет селищної ради ВИРІШИВ:

    1.Встановити КП "Надія Вода" тарифи на послуги з централізованого водопостачання  для всіх споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання (фізичні та юридичні особи, які отримують або мають намір отримувати послуги з централізованого водопостачання), згідно з структурою (додається)  в розмірі  30,00 грн./м3.

        2.Затвердити норми споживання води у разі відсутності приладів обліку холодної води для споживачів, які обслуговуються КП "Надія Вода" (с.Вищеольчедаїв, с.Виноградне, с.Галайківці, с.Жван, с.Морозівка, с.Нишівці, с.Рівне, с.Роздолівка),  3,0 м3 на одну особу на місяць.

        3.Ввести  в дію  тарифи на послуги, встановлені пунктом 1 цього рішення, та норми споживання води, що вказані в пункті 2 цього рішення, з  01 липня  2022 року.

        4.Відділу житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури, благоустрою та охорони навколишнього природного середовища управління регіонального розвитку селищної  ради   (Базишен В.Д.) забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному вебсайті Мурованокуриловецької селищної ради.

        5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена виконкому, начальника управління регіонального розвитку селищної ради Озерянську С.І.

Селищний голова                                                                                                                               Галина ЦИБУЛЬСЬКА

                    

 

СТРУКТУРА ТАРИФІВ

на послуги з централізованого водопостачання

КП "Надія Вода"

№ з/п

Статті витрат

Послуга з централізованого водопостачання,

грн./м3

1.

Прямі матеріальні витрати

11,27

2.

Прямі витрати з оплати праці

2,74

3.

Інші прямі витрати

0,80

4.

Загальновиробничі витрати

6,73

 

Всього витрат виробничої собівартості

21,54

5.

Адміністративні витрати

8,46

6.

Витати на збут

0

 

Всього витрат повної собівартості

30,0

 

Разом

30,0

 

 

 

    

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.