A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

100 днів війни:Воєнний напрямок

Дата: 03.06.2022 11:40
Кількість переглядів: 214

  • росія зазнала стратегічної поразки. Цілі війни та стратегічні плани ворога не реалізувалися: не вдалося знищити українську державу, ліквідувати чи заставити втекти Президента і керівництво України, встановити маріонетковий режим.
  • Воєнні стратеги та пропагандисти, які ще в лютому фантазували про захоплення Києва, Варшави, Брюсселя – зараз вирішують завдання про те, як захопити Сєвєродонецьк. Зухвалі плани про великий котел в зоні ООС змінилися намаганнями зробити хоча б невеликі оточення наших військ на Донеччині та Луганщині.
  • росія не змусила нас капітулювати попри те, що витратила до 60-70% запасів високоточної зброї, здійснила більше 2,5 тисяч ракетних ударів.
  • Втрати ворога – найбільші в історії росії, якщо рахувати на один день. 30 тисяч військових, більше 200 літаків, 1300 танків. На цьому фоні 10-річна війна СРСР в Афганістані здається легкою прогулянкою.
  • Ми показали світові приклади безпрецедентного героїзму і мужності – як збройних сил, так і всього українського народу. Більше 15 тисяч українців отримали державні нагороди за свій внесок у загальнонаціональний спротив агресору. 155 українців і українок отримали звання Героя України, 75 з них – посмертно. Оборона Маріуполя і «Азовсталі» увійде у підручники історії та військової справи як приклад виключної мужності і стійкості наших захисників, які не мали аналогів в історії.
  • Зараз ворог веде наступ на східному напрямку майже по всій довжині лінії зіткнення. Путін прагне хоч щось пред’явити росіянам в якості перемоги та результату у своїй так званій «спецоперації». Ситуація насправді складна і має всі ознаки до подальшого загострення.
  • Війна стає важчою. Ворог врахував помилки лютого-березня і шукає нестандартних рішень, його війська набули бойового досвіду. Ворог концентрує на напрямках наступу сили, які переважають наші кількісно і якісно. Загрожуючи наступом з боку Сумської і Харківської областей, створюючи нестабільність у Придністров?ї та змушуючи Лукашенко проводити маневри біля нашого кордону, він не дає перекидати сили на основні напрямки.
  • Ми ведемо маневрену оборону, даємо відсіч ворогу, по максимуму зберігаючи життя наших солдат і офіцерів. Вести таку війну довго ворог не зможе. Просування далі означає для нього менше людей та техніки, а поповнення, що надходить, має нижчу якість.
  • Ми будемо виснажувати ворога маневреною обороною до тих пір, поки в Україну надійде зброя і техніка від наших союзників. В потрібній кількості і специфікації. Сучасні далекобійні гаубиці вже надійшли і продовжують надходити. За деякими даними, США погодилися надати над реактивні системи залпового вогню. Лише за допомогою цієї зброї ми зможемо зруйнувати тили ворожих угруповань та перейти до контрнаступу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.