A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

100 днів війни: Міжнародна підтримка

Дата: 03.06.2022 11:36
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

  • Ми добилися безпрецедентної та дієвої підтримки у світі.Україна об’єдналася не лише всередині, вона об’єднала всі народи вільного світу у прагненні захистити цінності свободи і демократії, допомагаючи Україні. Під впливом хвилі солідарності народів підтримати Україну змушені були навіть ті політики та представники західних еліт, які мали традиційні зв’язки з росією та симпатії до путіна.
  • Союзники пройшли повний шлях від зневіри у можливості України протистояти ворогу до впевненості у тому, що Україна переможе. Цей злам став підставою для зміни позиції щодо постачання зброї.
  • Важливим фактором, який переконав Захід у необхідності своєчасної та потужної допомоги Україні, стали факти геноциду українського народу, які були викриті і оприлюднені після звільнення українськими військами від окупації окремих районів північних областей України. Трагедія Бучі, Бородянки, Гостомеля, Іванківа поставили путіна в один ряд із нацистськими злочинцями минулого століття.
  • Поворотним моментом стала нарада на базі «Рамштайн» 26 квітня, участь у якій взяли представники 40 країн. Там союзники висловили намір системно допомагати нам поставками зброї – у тому числі важкої. У травні у «Рамштайні-2» брали участь вже 44 країни.
  • Було ухвалено історичне рішення - закон США про ленд-ліз, згідно з яким Україна забезпечуватиметься сучасною зброєю у потрібній специфікації та обсягах за спрощеною процедурою та відтермінуванням оплати.
  • США, крім того,виділили пакет воєнної допомоги Україні на безпрецедентну суму у 40 мільярдів доларів.
  • Країни «великої сімки» підтвердили, що будуть допомагати Україні зброєю доти, доки це буде потрібно.
  • Євросоюз радикально змінив риторику по відношенню до допомоги Україні: очільники ЄС підтвердили, що перемога може бути досягнена військовим шляхом, а Європа не допустить, щоб в Україні закінчилася зброя і воєнна техніка
  • Європейські союзники близькі до ухвалення нафтового ембарго проти росії. Процес гальмується блокуванням з боку Угорщини, але керівництво ЄС не змінює своїх намірів. Крім того, ЄС має намір ухвалити програму повної незалежності від російських нафти та газу впродовж наступних 5 років, на що готовий виділити 200 млрд євро.
  • ЄС прийняв відповіді України на опитувальник для набуття статусу кандидата та підтвердив, що розгляд заявки України відбудеться у червні.
  • Україну вже відвідала низка світових лідерів, очільників країн, керівництво Євросоюзу. Це свідчення підтримки України, віри в Україну та стратегічних змін в ході бойових дій.
  • До Києва повертаються посольства - кількість установ, що відновили свою роботу, наближається до 50. Зокрема, повною мірою відновили роботу посольства США, Великої Британії, Франції, а також Євросоюзу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних