A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про стан справ в громаді станом на 2 червня 2022 року

Дата: 02.06.2022 13:48
Кількість переглядів: 550

Шановні жителі територіальної громади та внутрішньо переміщені особи!

Повідомляю, що протягом цього тижня серед наших військовослужбовців, наших земляків, загиблих немає. Всі вони патріотично налаштовані, мають високий бойовий дух і віру в нашу ПЕРЕМОГУ!

Ситуація в нашій громаді залишається стабільною і контрольованою.

Всі організації та установи працюють в штатному режимі.

Війна об’єднала народ України, аграрії, як його невіддільна частина, активно включились у допомогу нашим військовим і теробороні.

Оговтавшись від першочергового шоку, вони залишаються на варті продовольчої безпеки, щоб не допустити голоду та не дати державній економіці впасти, адже добре розуміють, що аграрний тил не менш важливий для країни, а проведення посівної 2022 - одна зі стратегічних цілей. Вони не складають руки,  продовжують працювати в полі, зараз вносять добрива та засоби захисту рослин, дбають про майбутній врожай, а з ним і продовольчу безпеку України.

Аграрії нашої громади з перших днів війни паралельно з посівною розпочали допомогу армії та внутрішньо переміщеним особам. Вони віддали автомобілі, які були в їхньому користуванні, на потреби армії, а також придбали та передали на фронт нові вантажні та легкові автомобілі, перераховували кошти, передавали місцевим захисникам військовий одяг та амуніцію, продукти харчування, дизельне паливо…

Під час війни особливо важливо допомагати дітям, відвертати їхню увагу від страхіть за допомогою різних заходів. Саме тому в нашій громаді 1 червня було організовано культурно-мистецький проєкт “Всі ми діти твої, Україно” з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей, який відвідали багато дітей не лише з Мурованих Курилівців, а й з сільських населених пунктів, а також залучено дітей внутрішньо переміщених осіб.  

А напередодні свята в Центрі культури і дозвілля відбулася творча майстерня по виготовленню дитячої ляльки-мотанки, яку провела майстриня-лялькарка Таїсія Шевцова.

В кінці своєї інформації звертаюсь до внутрішньо переміщених осіб з проханням необхідності дотримання порядку утримання домашніх тварин у населених пунктах, а саме наявності повідка для здійснення вигулу собак поза місцем їх утримання,  намордника на собаках небезпечних порід. Прошу при супроводженні собак не  залишати їх без нагляду, адже у нас уже стався прикрий випадок, коли вони роздерли козу місцевої жительки!

Всім здоров'я, терпіння, витримки!

Тримаймося! Все буде УКРАЇНА!

 

Селищний голова                                                                      Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.