A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Понад 8 тис. громадян знайшли роботу за сприяння Вінницької обласної служби зайнятості

Дата: 02.06.2022 11:53
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

«Вінницька обласна служба зайнятості продовжує свою діяльність в умовах суттєвого скорочення попиту роботодавців на працівників через зниження економічної активності ряду сфер економіки під час воєнного стану. Завдяки співпраці з роботодавцями протягом січня-травня 2022 року до продуктивної зайнятості вдалося повернути 8,2 тис. осіб. До робіт тимчасового характеру залучили 655 осіб. Загалом, послугами обласної служби зайнятості скористались 36,1 тис. громадян, які шукали роботу», - розповідає директорка Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська.

Від підприємств, організацій та установ до Вінницького міського центру зайнятості та філій обласного центру зайнятості з початку року надійшло майже 10 тис. вакансій, що втричі менше, ніж у січні-травні 2021 року.

Переважно роботодавцям були потрібні водії автотранспортних засобів, трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва, токарі, в’язальники схемних джгутів, кабелів та шнурів, слюсарі-ремонтники, пекарі, швачки, електромонтери, електрогазозварники.

З метою якісного укомплектування вакансій на замовлення роботодавців обласна служба зайнятості здійснювала професійне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних. Протягом січня-травня 2022 року за кошти Фонду загальнообовязкового державного соціального страхування на випадок безробіття 1288 безробітних проходили професійне навчання, з них 547 осіб - навчалися у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Станом на 01 червня 2022 року на обліку у обласній службі зайнятості перебуває 16,7 тис. безробітних громадян, 15,5 тис. з них отримують допомогу по безробіттю.

У базі вакансій нараховується 1163 вакансії. На кожне вільне робоче місце претендує 14 безробітних. Середня зарплата у вакансіях складає 7,6 тис.грн.

Якщо ви шукаєте роботу, радимо підписатися на телеграм-канал «Робота зараз: Державна служба зайнятості» за посиланням https://t.me/worknowdcz.

Для роботодавців є можливість подати вакансію через чат-бот Державної служби зайнятості @DCZWorkNowBbot.

У разі виникнення питань звертайтесь на гарячі лінії Вінницького обласного центру зайнятості 0 (432) 55-17-96, +38 (063) 814-53-38, +38 (050) 195-09-24 або пишіть на Телеграм канал Підтримка ДСЗ Вінниця https://t.me/DCZ_Vinnytsa.

 

Вінницький обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних