A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

До Міжнародного Дня захисту дітей проведено акцію "З Україною у серці"

Дата: 01.06.2022 15:05
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

    З нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей на території Мурованокуриловецької селищної ради проведено акцію «З Україною у серці» серед дітей – сиріт, діти позбавлені батьківського піклування, дітей із сімей, які потрапили в складні життєві обставини та перебувають під соціальним супроводом КЗ «Центр надання соціальних послуг Мурованокуриловецької селищної ради».

    У рамках заходу відбулась  онлайн - виставка улюблених справ наших дітей. Фото відображає дитяче сьогодення: відпочинок, майстрування, домашня випічка, допомога в ремонті автомобіля та інше.  Також діти представили свої малюнки на тему «Ми хочемо бути щасливі  у своїй Україні».

     На території громади проживає 154 дитини, в 52 сім’ях, які потрапили в складні життєві обставини. З них 34 дитини з 13  сімей знаходились під соціальним супроводом. Основна мета,  якого зберегти дітей в сім’ї, шляхом налагодження взаємостосунків між членами сім’ї, сприяння в оформленні документів, покращення матеріального статку, навчання навичкам догляду за неповнолітніми дітьми та інше.

    Діти із прийомних сімей, дитячого будинку сімейного типу, які проживають в сім’ях, опікунів, піклувальників та перебувають під  соціальним супроводом також потребують комплексної соціальної роботи. Станом на сьогодні в Центрі надання соціальних послуг 34 дитини отримують соціальні послуги з 13 сімей.   

Протягом  січня –  квітня 2022 року здійснено відвідування та визначено потреби дітей з функціональними обмеженнями. В населених пунктах громади проживає 84 дитини інваліди у 80 сім’ях. За результатами актів відвідування встановлено, що діти з функціональними обмеженнями потребують таких послуг: соціальних, освітніх, медичних. Також  проживає п’ятеро дітей - інваліди з числа постійно лежачих, які  потребують засобів гігієни (памперсів), з них двоє спеціального харчування.

Систематично проводиться соціальна робота стосовно допомоги дітям, які потребують одяг та взуття по сезону,  особливо це стосується дітей із сімей, які потрапили в складні життєві обставини, існують також не поодиноків випадки забезпечення дітей продуктами харчування.

Центр надання соціальних послуг постійно приймає участь у проектах, які проводить державні та закордоні організації,  мета яких допомогти дітям в громаді.

     У перший день літа в Україні традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей. І цього року захист дитячих прав, турбота про здоров’я та безпеку - актуальні як ніколи. 

     На жаль, на долю наших дітей випало зовсім не дитяче випробування – страшна війна щодня забирає не тільки їх безтурботне зростання, але й друзів, рідних, домівки, життя.  

    Українські діти дорослішають під звуки сирен, замість ігрових майданчиків – підвали й укриття, а ракетні обстріли для багатьох – вже не комп'ютерна гра, а болюча реальність. Так не повинно бути! 

     Діти – наша гордість і надія, майбутнє України! А ми, дорослі, робитимемо все, щоб над їхніми головами знову було мирне небо. Здоров’я та щасливої долі у вільній країні зичимо вам, маленькі українці! 

КЗ "Центр надання соціальних послуг Мурованокуриловецької селищної ради"         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних