A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про стан справ в громаді станом на 25 травня 2022 року

Дата: 25.05.2022 15:20
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

Шановні жителі територіальної громади та внутрішньо переміщені особи!

Розпочну свою інформацію з того, що вчора я взяла участь в  нараді по питаннях життєдіяльності територіальних громад району в період воєнного стану, яка відбулась в Могилів-Подільській районній військовій адміністрації. По завершенню наради голова Могилів-Подільської РВА Юрій Яцук разом з головами територіальних громад Могилів-Подільського району вручив комбату ключі та документи на позашляховик для бійців батальйону територіальної оборони Могилів-Подільського району, який придбано за особисті кошти керівників, в т.ч. і нашої громади.

Хотіла б повідомити, що з бюджету селищної ради ми виділили 248 тис. грн. на будівництво оборонних споруд по лінії прикордонної зони.

Наші благодійники продовжують підтримувати матеріально та морально військовослужбовців Збройних Сил України, які захищають Батьківщину зі зброєю в руках. У той час, коли одні добровільно жертвують власні кошти для потреб війська, інші витрачають власний час на плетіння маскувальних сіток. Вага кожної сітки від 10 до 17 кілограмів. Щоб її зробити потрібно перерізати близько двадцяти кілограмів ганчір’я. Смужки полотна обплітаються по хрестиках. Також сюди додають шнур, щоб сітка тримала форму й її можна було закріпити на військовій техніці. В нашій громаді організатором такої нелегкої роботи є Мельник Марія, яка долучає до цієї роботи всіх охочих, за що їй щира подяка! Протягом останніх днів було сплетено майже 100 м2 такої сітки, яку буде відправлено на фронт 1 червня ц.р. Прошу всіх небайдужих долучитися до цієї роботи і здійснити свій внесок в підтримку наших ЗСУ!

Сьогодні нам надійшов вантаж гуманітарної допомоги, який передав настоятель римо-католицького храму с. Вербовець Войцех Жулти.

Також приватним підприємцем,  депутатом селищної ради Віктором Бринзюком  передано нашій громаді гуманітарну допомогу (військова натільна білизна), яка в повному обсязі буде передана військовослужбовцям.

В зв’язку з відсутністю пального на АЗС тимчасово призупинено автобусне сполучення окремих сільських населених пунктів з Мурованими Курилівцями, крім суботнього рейсу до ринку.

Висловлюю слова вдячності всім жителям громади за небайдужість, розуміння, підтримку та матеріальну допомогу нашим воїнам. Буде міцний тил, буде міцна наша армія!

Гуртуймося, координуймо наші сили і все буде Україна!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

 

 

Селищний голова                                                                      Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних