A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про стан справ в громаді станом на 24 травня 2022 року

Дата: 24.05.2022 15:48
Кількість переглядів: 502

Фото без опису

Шановні жителі територіальної громади та внутрішньо переміщені особи!

Розпочну свою інформацію з того, що вчора ми відзначали День Героїв – це день пам’яті усіх українців, що присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну.

День Героїв відзначають понад сімдесят років. У роки німецької окупації, у час протибільшовицької збройної боротьби, українці на чолі з ОУН вшановували пам’ять Героїв. У 1941 році Другий Великий Збір Організації Українських Націоналістів постановив відзначити 23 травня як День Героїв.

 В цей день українці вшановують героїчний дух поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН, Героїв Небесної Сотні, Героїв Операції Об’єднаних Сил.

В цей день маємо можливість наповнитись гордістю за наших предків, які поклали голови у боротьбі за незалежність України. Завдяки їхній жертовності ми можемо ступати по рідній землі.

Ми пам'ятаємо минулі героїчні подвиги наших захисників, які поклали життя заради нашої свободи і миру, та віримо в перемогу наших сьогоднішніх Героїв, які ціною свого життя сьогодні відстоюють мирне небо, нашу самостійність та дають гідну відсіч російській орді. Низький уклін всім захисникам  української державності, які  є гідним прикладом для майбутніх поколінь!

 Пам’ятаймо: лише той народ вартий власної держави, який береже пам’ять про своїх синів і дочок, що віддали життя за свободу Вітчизни.
Цей день є символом незборимості української нації!
Тож хай на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв в усі часи, панують мир і злагода, добро та процвітання!

Світла пам’ять всім, хто поклав життя за світле майбутнє України! Хай пам'ять про всіх невинно убитих згуртовує нас, живих, дає всім нам силу, витримку, мужність і мудрість для зміцнення  своєї незалежної держави на  своїй землі!

 

Ситуація на території нашої громади залишається стабільною і контрольованою.

Всі організації та установи працюють в штатному режимі.

В зв’язку з відсутністю пального на АЗС проблеми виникають з транспортним забезпеченням. Тому прошу громадян врахувати цей чинник при вивезенні сміття і не поширювати неправдиву інформацію про незадовільну роботу влади в питанні наведення чистоти і порядку на вулицях населених пунктів! Ми продовжуємо роботи по благоустрою в громаді. Знову ж таки, якщо ви бачите не обкошені газони, то  причиною є лише відсутність пального! Тому прошу врахувати ці тимчасові незручності!

В квітні ц.р. Верховна Рада України внесла зміни до Закону України "Про основні засади примусового вилучення в Україні об'єктів права власності Російської Федерації та її резидентів", яким передбачено примусове вилучення майна на користь Украі?ни у фізичних осіб - громадян РФ, а також в осіб, які не є громадянами РФ. Закон зазначає, що все націоналізоване майно не просто спрямують на користь держави Україна, а в рахунок майбутньоі репараціі на користь України, яка зазнала агресіі з боку Російської Федераціі. Тому прошу кожного жителя нашої територіальної громади, якому стане відомою інформація про осіб, які мають проросійські погляди та настрої, повідомляти мене або Службу Безпеки України! Будьте пильними! Ми не можемо допустити, щоб  в нашій громаді поширювалися антидержавні вислови. Ми не повинні допустити навіть натяку на розкол нашої держави, повинні боротися за збереження територіальної цілісності країни. І ми це зробимо всі разом!

Щодо діяльності Центру гуманітарної допомоги, то хотіла б повідомити, що кількість звернень від внутрішньо переміщених осіб різко зменшилась, адже значна частина з них уже повернулась в місця свого постійного проживання. Продуктові набори всім сім’ям внутрішньо переміщених осіб ми розвезли та роздали по старостинських округах. На даний час основні свої зусилля та можливості ми сконцентрували на зборі та відправці гуманітарної допомоги на фронт військовослужбовцям Збройних Сил України.

Наприкінці свого виступу звертаюсь з проханням до “диванних активістів” нашої громади не розповсюджувати неправдиву інформацію щодо мене особисто та моєї родини, не займатись чорним піаром”, плітками й оббріхуваннями. Чомусь ваш патріотизм полягає в обуренні будь-якими діями не лише селищного голови, але й в цілому селищної ради.

        Поширені вами, шановні, відомості містять неправдиві дані, порочать мою честь і  гідність.

Не вводьте в оману людей, не паплюжте в першу чергу себе, розносячи неправдиву інформацію. Краще працюйте на благо громади. Щоб писати всяку «єресь» в інтернеті, напишіть гарний проект для залучення коштів на будівництво чи реконструкцію об’єктів соціальної сфери, майданчика, облаштування зупинки, хоча б посадіть деревце чи пофарбуйте зупинку… Хоч раз за всі роки долучіться до заходів по благоустрою в громаді! Проте на здійснення добрих справ у вас не знаходиться ні сил, ні часу,  ні бажання та напевно воно вам і не потрібно,  бо над всіма задумами потрібно добре попрацювати  і довести все до логічного кінця. А ви можете лише критикувати, ставити тавро брехун” і “крадій.

        Зробіть добре діло, проявіть свій патріотизм, а не виставляйте свої завищені амбіції та "всезагальну обізнаність"!

Ми служимо на користь громаді, приймаємо складні рішення, які обумовлені воєнним часом та реформами, що проводяться в країні, аби відвернути  негативні наслідки, зберігаючи при цьому усі надбання  громади!

Закликаю всіх бути єдиними, мудрими та поважати одне одного!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

 

 

Селищний голова                                                                      Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних