A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про стан справ в громаді станом на 16 травня 2022 року

Дата: 16.05.2022 16:57
Кількість переглядів: 195

Шановні жителі територіальної громади та внутрішньо переміщені особи!

Минулі вихідні,  увага  громадян багатьох країн світу була прикута до фіналу пісенного конкурсу “Євробачення”. Ми дуже горді за наш гурт Kalush Orchestra, який приніс нам таку важливу перемогу, і як сказав  Президент України Володимир Зеленський: “Наша мужність вражає світ, наша музика підкорює Європу! Наступного року Україна прийматиме “Євробачення”! Втретє у своїй історії. І вірю – не востаннє.Дякую за перемогу Kalush Orchestra та всім, хто віддав за нас свої голоси! Впевнений, не за горами наш переможний акорд у битві з ворогом”, і я повністю підтримую ці слова.

В рамках акції Вінницький батальйон добрих справ, за ініціативи начальника Обласної військової адміністрації Сергія Борзова  14 травня цього року в Мурованокуриловецькій селищній територіальній громаді побували народний депутат України Ірина Борзова та перший заступник начальника Обласної військової адміністрації Наталя Заболотна аби передати вантаж гуманітарної допомоги з обласного штабу військової адміністрації.  Громада отримала 23 палети з  речами першої необхідності: продуктові набори, сухе молоко, консерви, крупи, дитяче харчування, памперси, засоби гігієни, іграшки, одяг, взуття, все, що необхідно  для потреб внутрішньо переселених осіб.

Ірина Борзова та Наталя Заболотна зустрілись з родинами переселених громадян, розпитали їх про умови розміщення та потреби, щиро підтримали  жінок і дітей, яких тут більшість, як і скрізь. Гості цікавились, чи вистачає людям гуманітарної допомоги, як організовано для них харчування та дозвілля.

Хочу сказати, що жителі Мурованокуриловецької селищної територіальної  громади  підтримують переселенців з перших днів – виготовляють тушонку, овочеві консерви, зносять усе, чим самі багаті до місцевого пункту  збору гуманітарки (він щодня працює з 9 до 17 години).

Народний депутат Ірина Борзова та перший заступник начальника Обласної військової адміністрації Наталя Заболотна залишились задоволені роботою Центру надання гуманітарної допомоги селищної ради, висловили подяку його керівництву, працівникам а також волонтерам, які під керівництвом Марії Юріївни Мельник плетуть так потрібні нашим військовим маскувальні сітки.

Найменші жителі громади, наші дітки, мали змогу переглянути лялькову виставу Веселе Мишеня, підготовлену артистами Вінницького обласного лялькового театру , від перегляду якої  отримали гарний настрій та задоволення.

В неділю ми відправили  черговий вантаж для   наших захисників, які знаходяться на передовій, а це – маскувальні сітки, взуття, нижній одяг, продукти харчування, солодощі, чай, каву. До збору цієї допомоги вкотре долучились Людмила Огірчук, Петро Струсевич, Сергій Українець, Олександр Лунько, Жанна Вакуляк, за що їм велика подяка.

З приводу забезпечення газом, хочу подякувати Олені Миколаївні Шеванюк - керівнику мережі газових заправок “СЕНС ЛТД” за надання нашій громаді 1,5 тонн газового палива. Завтра відбудеться зустріч з  керівником мережі газових заправок Avantage, де буде підніматись питання  надання нам певної кількості газового палива для підприємців.

Хочу повідомити, що  в суботу курсував автобус за маршрутом: електромережі - ринок Наш край” і назад.

Щодо автобусного маршруту Муровані Курилівці – Бахтин через Дерешову. Дозвіл вже надано, щоб відкрити цей рейс, потрібно ще узгодити години відправки і прибуття автобуса  до місць призначення.

В громаді продовжуються роботи з благоустрою населених пунктів, приведено в порядок всі кладовища, аграрії працюють в штатному режимі, в навчальних закладах громади завершується навчальний рік.

Бажаю всім гарного трудового тижня! Наші захисники міцно тримають оборону! Дай Боже їм сили і витримки! Перемога буде за нами! Слава ЗСУ! Слава Україні!

 

Селищний голова                                                                                     Галина ЦИБУЛЬСЬКА

 

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.