A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про стан справ в громаді станом на 12 травня 2022 року

Дата: 12.05.2022 14:32
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

Шановні жителі територіальної громади та внутрішньо переміщені особи!

Минула доба на території нашої громади пройшла спокійно.

Вчора я спілкувалась в телефонному режимі з багатьма нашими воїнами-земляками. Повідомляю, що, згідно наданої ними інформації, вони забезпечені одягом, продуктами харчування та зброєю. Протягом наступних 2-х днів ми відправимо 3 вантажівки гуманітарної допомоги Збройним Силам України і передамо нашим землякам продукти харчування згідно їх замовлень.

Як я вже повідомляла, на фронті поранено 2 наші воїни. Одному з них, який перебуває на лікуванні в клінічній лікарні Феофанія”, ми зібрали та перерахували на лікування 5 тис. грн.

Продовжуються будівельні роботи по оновленню кругового перехрестя та будівництва нового паркану в смт Муровані Курилівці.

Працівники КП “Мурованокуриловецький водоканал продовжують роботи по благоустрою, наводять лад на території кладовищ, очищають від самосівів і чагарників, вивозять сміття, обкошують їх територію, підбілюють бордюри та фарбують лавочки.

У ці дні значно збільшилась кількість відвідувачів на кладовищах в смт Муровані Курилівці. Люди наводять лад на могилах рідних та близьких, відповідно, й сміття на цвинтарях побільшало. Комунальники просять жителів громади та гостей після прибирання могил рідних і близьких викидати сміття у спеціально відведених місцях. На жаль, це не всі роблять! Є такі, що прибрали місце поховання, а сміття зносять у важкодоступні місця, дарма, що там стоять таблички з проханням не викидати сміття. Тоді комунальники змушені вручну збирати це сміття з території кладовища та виносити туди, де може заїхати автомобіль.

Шановні відвідувачі кладовищ, поважайте працю інших людей! Також просимо всіх подбати про завчасне прибирання та впорядкування могил рідних та знайомих. Не залишайте виконання цих робіт на останні дні, аби комунальники встигли вивезти сміття до Поминальних днів!

Вчора ввечері безвідповідальні жителі нашої громади вчинили в декількох місцях підпал сухої рослинності біля очисних споруд. Через їхню необачність завдано шкоди навколишньому середовищу, забруднено повітря, а головне завдано шкоди здоров’ю людей. Пожежу було локалізовано силами 23 ДПРЧ (смт Муровані Курилівці) 5 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Вінницькій області (м. Могилів-Подільський). ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ! Не спалюйте опале листя, суху траву та дрібне сміття! Пам’ятайте, що за такі дії порушників притягують до  адміністративної відповідальності!

Хочу повідомити, що на наступному тижні планується вирішення проблеми нестачі пального на АЗС, ціни на яке зросли протягом останніх днів, яке вже транспортується до нашої країни з США.

Відповідно до звернення жителів громади щодо необхідності відновлення роботи дитячих садків в період воєнного стану повідомляю, що дитячі садки в період війни працювати не будуть, щоб не наражати велику кількість зібраних в одному місці дітей на небезпеку!

Віримо у ЗСУ, наших союзників та у самих себе! І жодних сумнівів у нашій ПЕРЕМОЗІ!

Селищний голова                                                                          Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних