A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про стан справ в громаді станом на 9 травня 2022 року

Дата: 09.05.2022 11:50
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

Шановні жителі територіальної громади та внутрішньо переміщені особи!

На території нашої громади минула доба пройшла спокійно. Сподіваємось, що й сьогоднішній день, попри попередження про активізацію бойових дій з боку російської федерації, пройде спокійно. Наголошую, що в нашій територіальній громаді час комендантської години незмінний – з 23.00 год до 05.00 год!

7 травня ц.р. спільно з благодійним фондом “Відродження”, засновниками якого є народні депутати України Лариса Білозір, Геннадій Вацак та депутат Вінницької обласної Ради Андрій Поліщук, для дітвори нашої громади та вимушених переселенців біля приміщення Будинку культури в смт Муровані Курилівці було проведено акцію добра, під час якої діти мали можливість розважатися та пригощатися смаколиками. Такі акції повертають дітям дитинство!

8 травня 2022 року в смт Муровані Курилівці та на території всіх 19-ти старостинських округів біля пам’ятників та меморіалів відбулись мітинги-реквієми до Дня пам’яті та примирення.

В громаду надійшла благодійна допомога продуктами харчування, сьогодні працівниками селищної ради, Центру гуманітарної допомоги організовано фасування 5-ти тонн продукції, а завтра буде розвезено по старостинських округах внутрішньо переміщеним особам.

Зменшився потік внутрішньо переміщених осіб в громаду, за вихідні дні прибула лише одна сім’я з Луганська. Багато з них уже повернулися до своїх домівок. Якщо виникне потреба в масовому поселенні таких осіб, то в нас зарезервовано та підготовлено місця для їх проживання в Михайловецькому аграрному ліцеї та Котюжанівській школі-інтернат. За даний напрямок роботи в селищній раді відповідає секретар виконавчого комітету Людмила Андрущак.

В планах на поточний тиждень зібрати та відправити вантажівку з продуктами харчування для потреб Збройних Сил України. Продовжується робота по плетінню маскувальних сіток, тому прошу небайдужих громадян долучитися до цієї роботи!

На даний час у нас поступила інформація, що поранено на фронті 2 наші воїни-земляки. Хлопці, швидше одужуйте! Дякуємо вам за стійкість та силу духу. За все, що робили та робите для всіх нас. Саме завдяки таким, як ви, ми маємо можливість сьогодні жити та працювати у нашій країні!

Слава Україні!

Героям Слава!  

 

 

Селищний голова                                                                    Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних