A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про стан справ в територіальній громаді станом на 2 травня 2022 року

Дата: 02.05.2022 15:15
Кількість переглядів: 328

Фото без опису

Шановні жителі територіальної громади та внутрішньо переміщені особи!

Хочу ознайомити вас із станом справ у нашій громаді за останні дві доби.

В вихідні дні ми відправили 2 вантажівки гуманітарної допомоги Збройним Силам України, серед якої крім продуктів харчування була і придбана за кошти аграріїв нашої громади військова форма одягу, а також 2 маскувальні сітки, які виготовлені руками волонтерів під керівництвом Марії Мельник та Валентини Веклюк.

Міністерство оборони України забезпечує військовослужбовців військовою формою одягу. Разом з тим, відповідно до Закону України Про основи національного спротиву” фінансування та матеріально-технічне забезпечення національного спротиву здійснюються не лише за рахунок коштів Державного бюджету України, а й місцевих бюджетів, а також з інших не заборонених законодавством України джерел. Тому за кошти аграріїв ми придбали і відправили на фронт згідно потреби наших захисників-земляків 10 комплектів військової форми одягу вартістю 42,3 тис. грн.,  а саме костюми, берці літні, футболки, рукавиці тактичні, кепки, наколінники.

Станом на 30.04.2022 в нашу громаду прибуло 3056 внутрішньо переміщених осіб, в т.ч. 1117 дітей.

Часто чую скептицизм і недовіру стосовно людей, які зараз, в часи війни, роблять щось корисне без власної вигоди, хто займається в нашій громаді волонтерством, хто використовує власний транспорт і доставляє гуманітарні вантажі  на фронт, нашим захисникам та на окуповані території цивільному населенню. У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, саме їх активна громадська позиція, небайдужість та невтомна безкорислива праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху і нашої ПЕРЕМОГИ! Волонтери працюють безоплатно, встановлюють потреби Збройних Сил України та мешканців, забезпечують їх продуктами і одягом, обладнанням та запчастинами, засобами захисту і маскування, медикаментами та побутовими речами, засобами гігієни. Висловлюю слова подяки від нашої громади, кожної людини, якій вони допомогли, за їх людяність, безкорисливу працю. Нині, завдяки їх підтримці, у зоні бойових дій воює не лише зброя - воює український дух, який неможливо здолати!

Повідомляю, що через смт Муровані Курилівці щоденно прямує автобус маршрутом м.Хмельницький – м. Могилів-Подільський, яким жителі нашої громади можуть о 8.50 год відбути до адміністративного центру нашого району, а о 13.00 год повернутися назад.

Крім того, планується налагодити 2 автобусних рейси с. Бахтин – смт Муровані Курилівці – м.Вінниця з щоденним відправленням о 06.30 год. та о 12.40 год. Даними рейсами також зможуть в суботу скористатися ті жителі нашої громади, які бажають відвідати ринок Наш край”.

Привабливий вигляд території Наддністрянської територіальної громади, доріг, придорожніх смуг, приватних домоволодінь є важливим для мешканців і гостей  села.

Щиро вдячна всім наддністрянцям, які приймають активну участь у приведенні території населеного пункту громади до належного естетичного вигляду! Велика вдячність власникам приватних домоволодінь, які підтримують свої та прилеглі території в належному стані, насаджуючи квіти та декоративні рослини, а саме Олені Котан, Людмилі Бушурській, Світлані Паршенко, Людмилі Яковенко, Інні Семенюк, Тетяні та Оксані Салюк, Олені Кульчицькій, Майї Мельник та іншим.

 

Слава Україні!

Героям Слава!

 

Селищний голова                                                  Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних