A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про стан справ в територіальній громаді станом на 29 квітня 2022 року

Дата: 29.04.2022 14:41
Кількість переглядів: 408

Шановні жителі територіальної громади та внутрішньо переміщені особи!

Хочу ознайомити вас із станом справ у нашій громаді за останню добу.

Проводяться весняно-польові роботи як в агроформуваннях так і жителями на присадибних ділянках та городах, які приєдналися до всеукраїнської ініціативи “САДИ ПЕРЕМОГИ”, збільшивши обсяги висаджування сільськогосподарської продукції, яка після задоволення власних потреб буде спрямована на забезпечення війська та для допомоги іншим громадам.

Нашими аграріями вже посіяно ранніх зернових і зернобобових культур на площі 2059 га, в т.ч. ярої пшениці – 241 га, що в 4,8 рази більше минулорічних площ, ярого ячменю – 870 га, що становить 101% до минулорічних, 52 га вівса (100%), гороху 186 га (100%), 586 га цукрового буряка.

Планується пізніше посіяти 125 га гречки, 65 га проса, 7265 га кукурудзи на зерно, 653 га сої, 8310 га соняшнику та 250 га інших технічних культур. Вирощують також і овочі, зокрема в ПОП Весна с. Долиняни (керівник Є.Гуменюк).

Керівники агроформувань запевнили, що агроформування в повному обсязі забезпечені засобами захисту рослин, наявної техніки ( без переданої на фронт) буде достатньо, щоб зібрати посіяний урожай.

Однак, незважаючи на всі проблеми та ризики, які виникли через військову агресію росії, зараз найголовніше забезпечити Україну та весь світ хлібом!

До мене поступила скарга щодо відсутності автобусного рейсу  Муровані Курилівці-Вінниця через м. Бар. Повідомляю, що за наслідками розмови з приватним перевізником, даний маршрут не буде ним відновлено через відсутність пасажиропотоку. Разом з тим, враховуючи наслідки адміністративно-територіальної реформи, виникла необхідність автобусного сполучення з м. Могилів-Подільський, тому я ініціюю відкриття автобусного рейсу Муровані Курилівці – Могилів-Подільський. Тому жителі Конищівського, Дерешівського та Бахтинського старостинських округів матимуть можливість скористатись даним рейсом, здійснивши пересадку в смт Муровані Курилівці на маршрут Муровані Курилівці – Вінниця. Чекаю на ваші пропозиції щодо вирішення даного питання!

1 травня - Провідна неділя. В цей день згадаємо усіх своїх померлих родичів, вшануємо пам’ять про них, духовно поєднаємося з ними, наситимося позитивною енергією і силами для подальшого життя і втілення своїх планів!

Зичу усім нам ПЕРЕМОГИ і миру! Міцного здоров’я, родинного затишку і достатку. Низький уклін нашим захисникам! Нехай Господь оберігає кожного і всі повернуться до рідного дому живі і здорові! Тримаймося разом! Віримо в нашу ПЕРЕМОГУ!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

Селищний голова                                                  Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.