A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про стан справ в територіальній громаді станом на 25 квітня 2022 року

Дата: 25.04.2022 12:24
Кількість переглядів: 430

Шановні жителі територіальної громади та внутрішньо переміщені особи!

Хочу ознайомити вас із станом справ у нашій громаді за останню добу.

Пасхальне богослужіння 24 квітня 2022 року відбулося з дотриманням обмежень, зумовлених воєнним станом, що діє в Україні, забезпечено суворе дотримання вірянами правил комендантської години. Пасхальне богослужіння  переносилось на ранок 24 квітня 2022 року.

За минулий тиждень за допомогою волонтерів ми передали на фронт всі зібрані нами продукти харчування, випечені паски, за що отримали щирі відеоподяки від наших захисників.

Починаючи з сьогоднішнього дня ми приступити до наступної роботи – знову, згідно переданих нам запитів ЗСУ, формуємо вантажі з одягом. білизною, засобами гігієни та ін. для наших захисників. Відправлення вантажів відбуватиметься 25, 26 та 29 квітня ц.р. Фінансову допомогу у цьому питанні нам надають також і агроформування, які працюють на території нашої громади.

З початку війни ми зібрали 90 тис. грн. благодійних коштів, з яких було придбано борошно на суму 24 тис. грн., а також різноманітні продукти харчування, засоби гігієни та ін.

Відділом соціального захисту, Центром надання соціальних послуг селищної ради, управлінням праці та соціального захисту населення Могилів-Подільської райдержадміністрації продовжується робота по реєстрації внутрішньо переміщених осіб та оформленню їм соціальних допомог.

Селищною радою завершено роботу по організації в старостинських округах виїзних прийомів  для внутрішньо переміщених осіб з метою оформлення ними допомог в рамках Всесвітньої продовольчої програми ООН. 778 QR-кодів на виплату 2200 грн. отримали 1823 особи.

Враховуючи трагічні події в Вінницькій області, закликаю всіх жителів нашої громади зберігати спокій, не панікувати! Наші ЗСУ дають відсіч ворогу! Велике свято Великодня дає нам велику надію й непохитну віру в те, що світло переможе темряву, добро переможе зло, життя переможе смерть, а отже, неодмінно переможе Україна!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

Селищний голова                                                        Галина ЦИБУЛЬСЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.