МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про ситуацію в громаді станом на 20 квітня 2022 року

Дата: 20.04.2022 14:27
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

Шановні жителі територіальної громади та внутрішньо переміщені особи, які прибули в нашу громаду!

Розпочався страсний тиждень і всі громадяни наводять чистоту і порядок не лише в своїх оселях і дворах, а й на вулицях сіл, біля закладів соціальної сфери, в своїх громадах загалом, щоб з чистими помислами і діями зустріти світле свято Великодня, який є нагадування нам про те, що якими б важкими не були випробування та страждання, якщо ми пройдемо їх, то прийдемо до ПЕРЕМОГИ та радості!

Вчора проведено благоустрій території скверу біля пам’ятника загиблим воїнам в смт Муровані Курилівці. До даної акції долучилися майже 30 працівників відділів селищної ради,   КП “Мурованокуриловецький водоканал”, КЗ “Центр надання соціальних послуг Мурованокуриловецької селищної ради”, які впорядкували територію, встановили лавочки та висадили саджанці каштанів, бузку,  а також 26 туй та 8 декоративних ялинок, які безкоштовно надані державним підприємством “Мурованокуриловецький райагроліс”. Ще раз наголошую для активних користувачів соціальних мереж: вирізка дерев здійснена через їх аварійність та вік, вони становили небезпеку для здоров’я та життя людей через пустотілість деревини! Краще б ці активісти” долучилися до проведення заходів та акцій по благоустрою, які проводяться на території громади, а бажано, щоб розпочали цю роботу з прибирання власних прибудинкових територій!

Сьогодні долучились до заходів по благоустрою працівники Мурованокуриловецької школи-інтернат, які впорядковують територію парку, а працівники КП “Мурованокуриловецький водоканал” розпочали підбілювати бордюри по центральній вулиці Мурованих Куриловець.

Хотіла б повідомити, що жителі Рівненського та Жванського старостинських округів завершили проведення робіт по благоустрою, за що їм щира вдячність! Хотіла б відзначити жителів цих громад, які закохані в квіти і займаються їх вирощуванням, створюючи цим гарний  настрій для односельчан, а саме Леся Сафроняк, Григорій Стозуб, Любов Люп’як, Олександр Ткачук, Олексій Стозуб, Василь Костик, Віта Сьомик, а також Галина Олексійчук, Алла Стародуб, Світлана Барабаш, Лілія Мельник, Галина Чепендяк. Дякую всім жителям цих громад за їх нелегку працю!

Хотіла б повідомити, що в рамках акції “ВЕЛИКДЕНЬ ДЛЯ ГЕРОЇВ” вчора селищна рада спільно з працівниками  шкільних та дошкільних установ, закладу позашкільної освіти Мурованих Куриловець під керівництвом майстрині Людмили Михайловської розпочала випікати паски для наших воїнів на фронт. Кмітливості нашим майстриням не позичати: кожну паску оздобили написом на кшталт Картоплю посадила, а жуки покропиш ти!”.

Хотіла б повідомити, що нам передали відеоподяку за зібрану громадою гуманітарну допомогу нашим захисникам, які перебувають на півдні України!

Висловлюю вдячність нашим землякам, які перебувають в Німеччині, за надання гуманітарної допомоги, черговий вантаж якої завтра прибуде в Центр гуманітарної допомоги!

Дякую кожному з вас за вашу допомогу та щоденну працю, якою ми наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!

Ми переможемо!

Слава Україні!

Героям слава!

 

Селищний голова                                                                      Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних