A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про стан справ в територіальній громаді станом на 15 квітня 2022 року

Дата: 15.04.2022 13:56
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

Шановні жителі територіальної громади та внутрішньо переміщені особи!

Пройшла ще одна доба війни. Неспокійно було в нашій країні! Не заспокоюються загарбники, продовжуються бомбардування! Проте ми - сильні, їм не вдасться нас зламати, похитнути нашу віру, жагу до ПЕРЕМОГИ!

17 квітня римо-католики святкують Великодень, а православні – Вербну неділю! Щиро вітаю всіх з цими світлими святами, впевнена, що, незважаючи на всі складні випробовування, які переживає наш народ  і наша держава зараз, ми переможемо, станемо єдиними, сильними, непохитними, добрішими та милосерднішими. Бажаю всім миру, Божої благодаті, злагоди, добробуту, окриленого настрою та душевної величі! Нехай цей великий день дарує всім нам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Хотіла б сьогодні подякувати за дружню гуманітарну допомогу римо-католикам Польщі, які організували єпископ Єжи Мазур, директор міжнародного благодійного фонду “Карітас”. Саме за їх сприяння в Україну доставлено 45 вантажівок допомоги, в т.ч. 2 доставлено в с.Вербовець та наш Центр гуманітарної допомоги. Окремі слова подяки від нашої громади ксьондзу Даріушу Кручинському, зокрема настоятелю храму с. Вербовець отцю Войцеху Міхал Жулти та прихожанам католицького храму в смт Муровані Курилівці! А також дякуємо Юрію Войтко та Василю Гладію, які координують дану роботу та допомагають нашим волонтерам!

Така допомога вселяє в нас надію та сподівання, що ми гуртом подолаємо зло!

 Сьогодні хотіла б оприлюднити анонс подій, які відбуватимуться в нашій громаді напередодні світлого свята Великодня.

Повідомляю, що Мурованокуриловецький центр культури та дозвілля спільно з селищною публічною бібліотекою запрошують жителів громади та внутрішньо переміщених осіб на мистецький майстер-клас з виготовлення народної ляльки “ЛЯЛЬКА-МОТАНКА – РОДИННИЙ ОБЕРІГ СВОЇМИ РУКАМИ” від майстрині-лялькарки Таїсії Шевцової, який відбудеться о 12 год. 16 квітня ц.р. в приміщенні районного Будинку культури.

Повідомляю, що з 18 квітня працівники селищної ради спільно з працівниками дошкільних установ розпочинають роботу по випіканню ВЕЛИКОДНІХ ПАСОК для наших захисників на фронт, щоб вони відчули свято, нашу турботу та згадали рідну домівку!

19 квітня буде організовано творчу майстерню пасхального декору та написання писанки “ВЕЛИКОДНЄ ДИВО”.

20 квітня пройде акція єднання ПАСХАЛЬНЕ ДЕРЕВО НАДІЇ- оздоблення пасхального дерева писанками з усіх регіонів України. Тому звертаюся до гостей нашої громади, внутрішньо переміщених осіб з проханням взяти участь в цій акції, прикрасивши дерево писанкою свого регіону та підписавши назву області!

Цього ж дня в селищній піблічній бібліотеці буде організовано патріотичну акцію для дітей ПАСХАЛЬНА ЛИСТІВКА ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ.”

21 квітня буде організовано виставку дитячих малюнків ПОВЕРТАЙСЯ ЖИВИМ”, після проведення якої дитячі листівки ми передамо на передову нашим захисникам.

22 квітня пройде мистецька акція ОБЕРІГ ДЛЯ СОЛДАТА, 25 квітня – мистецькі вихідні УКРАЇНА – ПОНАД УСЕ!”.

В період з 20 по 26 квітня пройде онлайн-акція ЛУНАЄ НАД СВІТОМ ЧОРНОБИЛЯ ДЗВІН”; з 20 по 30 квітня – творчий марафон МИ З УКРАЇНИ”, де відбудеться презентація власних віршів жителів громади про Україну.   

Хотіла б відзначити належно організовану роботу по благоустрою на території  Попелюхівського старостинського округу, на території якого я вчора побувала. Милують око причепурені будиночки та подвір’я жителів сіл, підбілені дерева та клумби жовтих нарцисів, асфальтовані дороги та впорядковані господарські будівлі агроформування “Велес Віта”! І в цьому велика заслуга голови фермерського господарства Петра Струсевича, старости Майї Попової та жителів старостинського округу!

Роботи по благоустрою тривають на території кожного з 19-ти старостинських округів.

Бажаю всім нам спокійних мирних вихідних!

ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

Селищний голова                                                         Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних