A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про стан справ в територіальній громаді станом на 14 квітня 2022 року. 50-тий день війни…

Дата: 14.04.2022 15:58
Кількість переглядів: 606

Фото без опису

Шановні жителі територіальної громади та внутрішньо переміщені особи!

За всі 50 днів цієї страшної війни у мене жодного разу не було сумніву щодо нашої ПЕРЕМОГИ! Віра і впевненість в нашу ПЕРЕМОГУ була, є і буде у нас всіх!

Війна мене, як людину, загартувала! Війна нас всіх згуртувала і показала всьому світу, що ми нація сильних людей, патріотів, які не пустять на свою землю ніяких загарбників, що ми будемо всі разом боротися до кінця!

Україна переможе у цій війні, тому що українці піднялися на Народну війну за свою землю, і правда на нашому боці!Пишаюся тим, як ми, українці, зараз у ці жахіття, у жахливій війні виявляємо хоробрість і патріотизм.

Наша любов до Батьківщини, натхнення – це об'єднало весь світ, тому що ми захищаємо нашу землю, дім, б'ємося за наші родини та майбутнє.

В нашій громаді до цього часу багато добровольців, які мають бажання воювати на фронті, що свідчить про високе почуття громадянського обов’язку та патріотизму у жителів громади! Проте зазначу, що повістки вручають всім особам чоловічої статі від 18 до 60 років для проходження ними медичного огляду та взяття на військовий облік. А на передову ідуть лише добровольці та люди з визначеними військовими професіями.

Законом України від 03 .03.2022 №2118-IX “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо особливостей оподаткування та подання звітності у період дії воєнного стану” передбачено, що в умовах запровадження воєнного стану в Україні до платників податків, у тому числі ФОП, не застосовуються штрафні санкції за відсутність можливості своєчасно сплатити податки та збори до бюджету. 

Звертаюсь до приватних підприємців нашої громади: шановні підприємці - платники єдиного податку першої та другої груп, враховуючи настання форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили), просимо за можливості виконувати свій податковий обов'язок та своєчасно сплачувати єдиний податок, адже на території нашої громади не ведуться бойові дії, збільшилась кількість покупців, в  т.ч. внутрішньо переміщених осіб, відповідно, збільшився попит та товарообіг, а, відповідно, і ваші доходи! А надходжень до селищного бюджету немає, що призведе до проблем у соціально-економічній сфері нашої  громади, галузях медицини, освіти...

Вже традиційно хотіла б відзначити жителів громади, які активно включились в проведення заходів по благоустрою в населених пунктах нашої громади. Висловлюю вдячність керівнику агроформування “Велес Віта”, депутату селищної ради Петру Струсевичу, який, незважаючи на такий складний для нашої держави період, продовжує роботи по ремонту доріг, вживає заходи по благоустрою Галайковецької, Попелюхівської, Білянської, Дружбівської громад! Милують око обійстя жительок села Попелюхи Наталії Николайчук, Галини Пекарчук, які не шкодуючи власного часу, наводять чистоту і порядок на вулицях та біля об’єктів соціальної сфери. Дбайливою працею жителів села Біляни наведено лад на вулицях населеного пункту.

Упевнена, що скоро все закінчиться, і ми повернемося до мирного та вільного життя! 

Слава Україні!

 

Селищний голова                                                         Галина ЦИБУЛЬСЬКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних