A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про ситуацію в громаді станом на 7 квітня 2022 року

Дата: 07.04.2022 14:47
Кількість переглядів: 617

Фото без опису

Шановні жителі територіальної громади!

Сьогодні велике християнське свято Благовіщення, сьогодні Бог благословляє землю на урожай, на добро і мир, якого ми так всі прагнемо і просимо! Нехай в Україні завжди панує тільки мир і процвітання, а всі біди обходять нашу державу і наші сім’ї стороною!

 

Ситуація станом на 7 квітня 2022 року на території Мурованокуриловецької селищної територіальної громади контрольована і стабільна. Доба в населених пунктах Мурованокуриловеччини пройшла спокійно.

В громаді проводиться дистанційне навчання школярів, в т.ч. внутрішньо переміщених осіб. В комунальному закладі позашкільної освіти “Мурованокуриловецький будинок дитячої та юнацької творчості”, який нещодавно розпочав свою роботу, збільшується кількість дитячих гуртків, до яких залучено і дітей внутрішньо переміщених осіб. Групи формуються і діти зможуть розвивати свої таланти та здібності, з користю проводити свій вільний час.

В Центрі гуманітарної допомоги ми протягом 3-х днів проводили ревізію, відсортували одяг і взуття відповідно до сезону, а продукти харчування – до терміну придатності. Наголошую вкотре, що працівниками Центру ведеться письмовий облік отриманої та виданої згідно довідок про реєстрацію внутрішньо переміщених осіб допомоги.

Розумію нарікання з боку внутрішньо переміщених осіб, які прибули в нашу громаду, на великі черги в Центрі надання адміністративних послуг, відділі соціального захисту селищної ради, де вони оформляють довідки та соціальні виплати, то вкотре вношу роз’яснення, що працівники селищної ради працюють достатньо в цьому напрямку, проте виникають саме технічні проблеми, нестабільність інтернет-з’єднання. Ми намагаємось обслуговувати щодня якомога більше людей, працівники селищної ради працюють оперативно, без обідньої перерви, в позаробочий час вносять ваші персональні дані в електронну базу! Щодня ми формуємо дані на кожного прибулого до нашої громади! Сподіваємось, що дане питання буде вирішено на державному рівні, адже ви розумієте, що знищено в країні об’єкти інфраструктури, вишки мобільних операторів, що створює проблеми в роботі мобільного зв’язку, тому прошу всіх бути толерантними, ввічливими і поважати один одного!

У громаді тривають весняно-польові роботи. Розпочалась весняна посівна кампанія, незважаючи на відсутність дотацій на ці цілі з боку держави. Наші аграрії роблять все від них залежне, щоб забезпечити продовольчу безпеку держави в такий нелегкий час!

24 лютого життя кожного українця змінилося кардинально. Через війну. 

Зміни торкнулися не лише питання безпеки, а й усіх сфер життєдіяльності країни.  Але ми впевнені, що Україна переможе агресора найближчим часом! Тому ми вже зараз повинні планувати своє життя після війни. Ми всі доволі оптимістично налаштовані щодо відбудови країни і готові долучитися до цього особисто. Також є очікування, що до відбудови долучаться країни Європи, міжнародні організації, США. 

Все буде Україна!

Слава Україні!

 

 

Селищний голова                                                            Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних