A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Оперативна інформація про ситуацію в громаді станом на 5 квітня 2022 року

Дата: 05.04.2022 17:54
Кількість переглядів: 579

Фото без опису

Шановні жителі територіальної громади!

Ситуація станом на 5 квітня 2022 року на території Мурованокуриловецької селищної територіальної громади контрольована. Доба в населених пунктах Мурованокуриловеччини пройшла спокійно.

У громаді тривають весняно-польові роботи. В поле вийшла потужна сучасна техніка. Хліброби поспішають сповна використати погожі дні для закладання основи майбутніх високих врожаїв, якими славиться Мурованокуриловеччина.

 І земля обов’язково віддячить!

І Україна буде з хлібом!

І Україна обов’язково переможе!

На полях вносяться мінеральні добрива, щоб посилити живлення рослин. Проводиться ранньовесняне боронування, щоб земля не втратила вологу. Вирівнюється поверхня грунту, щоб створити оптимальні водно-повітряні та теплові режими. Наші хлібороби працюють на продовольчому та економічному фронті з вірою в серці, з вірою у перемогу. Вони не перестають надавати гуманітарну допомогу продуктами харчування, надають фінансову допомогу нашим військовослужбовцям та внутрішньо переміщеним особам.

Пройшов місяць загострення війни з росією. Саме так, загострення, а не початку, тому, що війна почалася в 2014 році і не припинялася ні на день! Проте масштаби її були значно меншими!

Зараз, саме протягом цього місяця, відбувається звичайний кримінальний злочин, який має назву “терористичний акт і відкритий геноцид українського народу”. Якщо солдат армії, що веде бойові дії, лише виконує наказ і не є злочинцем, то зараз, у нашому випадку, всі учасники цієї війни з боку росії є звичайними кримінальними злочинцями. Всі без винятку! І ставитися до них потрібно відповідно - ЗНИЩУВАТИ! Безжально! ЗНИЩУВАТИ, бо вони нахабно пруться вперед, виконуючи настанови путіна! Що ж, це їх вибір, а наш – знищувати їх без жалю та милосердя на кожному кроці! Бо час розплати за все скоєне ними настав!

 

З вчорашнього дня в комунальному закладі позашкільної освіти “Мурованокуриловецький будинок дитячої та юнацької творчості” розпочато роботу дитячих гуртків, до яких залучено і дітей внутрішньо переміщених осіб, адже попри все діти залишаються дітьми! Групи формуються і діти зможуть власноруч виготовляти цікаві речі, розвивати свої таланти та здібності, з користю проводити свій вільний час.

 

Щодо нарікань з боку внутрішньо переміщених осіб на незадовільну роботу Центру надання адміністративних послуг, відділу соціального захисту селищної ради, де створюються величезні черги на оформлення довідок та соціальних виплат цією категорією громадян, то хотіла б внести роз’яснення, що професійних працівників селищної ради працює достатньо в цьому напрямку, проте виникають саме технічні проблеми, нестабільність інтернет-з’єднання, що потребує додаткового часу. Ми намагаємось обслуговувати щодня якомога більше людей, працівники селищної ради працюють оперативно, без обідньої перерви, в позаробочий час вносять ваші персональні дані в електронну базу! Щодня ми формуємо дані на кожного прибулого до нашої громади! Ми розуміємо біду і страждання кожного з вас, співчуваємо і намагаємося допомогти вам, тому прошу всіх бути толерантними, ввічливими і поважати один одного!

Я народилась і все своє життя проживаю на Мурованокуриловеччині, тут моя маленька батьківщина, тут жили мої батьки, народилась донька та онук, і я не залишу її ніколи! Я переконана, що небо над українською землею знову буде мирним, адже кожен раз, коли світ опинявся на грані, його рятували ВІРА і ЛЮБОВ! У нас є ВІРА в ПЕРЕМОГУ, ЛЮБОВ один до одного, у нас є ПАТРІОТИЗМ  і велике бажання ПЕРЕМОГТИ! І так і буде!

Талановитий український поет Павло Григорович Тичина писав:

Наша знов поновиться країна,

  Наш народ поновиться в роду,

  Ніжками протупцяє дитина

  По доріжці, по траві в саду!

 

Тож нехай цю доріжку встеляють лише яскраві весняні квіти, тепле сонце під мирним небом незалежної України!

Слава Україні!

Героям слава!

 

Селищний голова                                                        Галина ЦИБУЛЬСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних