A A A K K K
для людей із порушенням зору
МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Хазяйнуємо там, де живемо!

Дата: 31.03.2022 15:28
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

У суспільстві існує така думка, що люди говорять про величезну кількість найрізноманітніших проблем,  але разом з тим очікуючи їх вирішення кимось зі сторони, але не надто часто замислюються над тим, що можна зробити самому, щоб жити стало хоча б трохи комфортніше.

Відповідно до рішення виконкому Мурованокуриловецької селищної ради №17 від 22.02.2022 року  “Про затвердження заходів щодо проведення робіт з  з благоустрою та Дня довкілля на території Мурованокуриловецької селищної територіальної громади” розроблено та затверджено відповідні  заходи.

Господарі осель, незважаючи на військовий стан в країні, чепурять двори, городи, сади, щоб було чисто й охайно в обійсті. Дбає про благоустрій населених пунктів і старостат. 

Активно включились в проведення заходів  двомісячника з благоустрою населених пунктів працівники Жванського та Наддністрянського старостатів. Спільно з працівниками закладів соціальної сфери    працювали біля приміщень старостатів, закладів культури,  ФАПів та шкіл, а саме: провели вирубку та обрізку старих дерев, чагарників, порослі, прибрано від сміття  придорожні смуги, впорядковано паркову зону та клумби.     

       Внаслідок дружної клопіткої роботи  з наведення чистоти було ліквідовано несанкціоновані сміттєзвалища, упорядковано дитячі та спортивні майданчики.

Мурованокуриловецький селищний голова Галина Цибульська висловлює щиру подяку за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в  проведенні заходів з прибирання населених пунктів  усім, хто не залишився байдужим до цієї доброї та суспільно-корисної справи, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою  наших сіл і  прилеглих до них територій. 

Селищний голова                                                                            Галина ЦИБУЛЬСЬКА

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних